söndag 12 september 2010

Trädgårdsbestyr

Jag vilar mig i form inför några timmar i trädgården. Ska lifta med sambon för att handla jord och kanske lite växter. Sambon måste handla en häftpistol. Han byter panel på garaget. Det gör inte jag. Jag vill göra klart en sak i taget så jag fortsätter med trädgårdsarbetet som vi har påbörjat. Sambon har retat sig på vår fula garagevägg i en evighet så han står inte ut med att se den längre. Jag ser inte garageväggen. Vet inte varför. Jag lyfter väl inte blicken så högt antagligen. Men jag håller med honom om att det inte är bra att han bli på dåligt humör varje gång han kommer hem bara för att han retar sig på att vi har en ful garagevägg så det är ju bra att han tar itu med den. Nu kommer vi få måla om hela garaget. Det gör vi förhoppningsvis i vår.

Nästa söndag vid den här tiden är vi i Klitmöller i Danmark och håller väl som bäst på att städa och rengöra huset som vi hyrt där. Det är WC i vindsurfing som drar oss dit. Sambon, jag och Minsta åker på en liten minisemester. Det ska bli så skönt. Väderprognosen säger att det kommer att blåsa mycket!!!
Jag har gjort ett turbyte med mig själv så jag slutar kl. 12 på onsdag och sedan har jag semester torsdag och fredag. Jag har en (1) semesterdag kvar sedan. Den tar jag kanske i november då vi ska till Malmö.Vi åker dit med Största och Mellan som ska gå på konsert. Vi ska bo på hotell. Minsta får förhoppningsvis bo hos sin farmor eller faster.

Nu har segat tillräckligt med det här inlägget. Sambon ligger också här bredvid mig och fixar saker i sin dator men nu tänker jag sätta fart på honom.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Det gäller att ta det lugnt och planera väl inför stordåd som garageväggfix och trädgårspåt.
Inget att ta lättvindigt på.

SJälv ska jag lata mig hela dagen för knät är paj men jag tänkte ta mig en funderare på vad som måste göras här framöver. En planeringsdag helt enkelt.

Singelmamman sa...

God förmiddag. Jag segar hela dagen tror jag. Kanske jag kör lite tvätt och disk, men sen får det nog vara. Ha en fin trädgårdsdag.

Melinda sa...

Vad duktiga ni är som fixar och donar i trädgården!

Mina dagar sa...

Oj, ni har fullt upp ser jag!
Tänk att man ser olika saker, för så är det!
Vissa saker är mer viktiga och vissa mer oviktiga.
Och man retar sig ju ofta på olika saker.
Gud så kul att få åka till Klitmöller!!! Hoppas du kommer visa några bilder därifrån!
Hörrö du du.....trötta inte ut sambon, han har mycket att göra;););)
Kramar

nillas liv på pinnen sa...

Jösses vad du är energisk i trädgården!
Jag gör absolut nada i vår, förutom gräsklippning ibland. Maken får göra resten.

Najs att åka på liten semester i september, det gör jag aldrig eftersom man inte kan ta ledigt då när man jobbar inom skolan. Men nu är jag ju ledig, när jag tänker efter, så man kunde visst det! =O