torsdag 2 september 2010

Jag hann...

köpa både det enda och det andra. Oj oj oj. Jag får nog be om att få koppla en släpvagn till bussen på lördag! Jag hoppas det ätbara som jag köpte är gott. I fall de andra inte tycker om det så får jag behålla allt för mig själv. Oj så mätt jag kommer att bli då! Jag var in på Myrorna och gjorde ett lysande fynd! Tung som attan är den men den får åka med till Stockholm. Jag hoppas att den hittar ett nytt hem där.

Tack så hemskt mycket alla ni som tänkte på mig idag. Det gav mig styrka. Mötet gick bra. Nu är det två möten kvar. Sedan ska vi vänta på ett utlåtande. När allt det här är klart så kanske jag berättar för er om vad det rör sig om. Det är ingen som är sjuk och det är ingen kris.

Vilket härligt väder det var idag! Jag var ute i solen mellan kl. 10.30 - 11.30. Det var riktigt varmt och skönt! Jag var med på Minstas mattelektion utomhus. De lekte bl.a. "under Örnens vingar kom" istället för "vilken färg?" så svarade de "vilket tal?" Alla barnen hade varsin siffra. Om Örnen ropade "19" så skulle barnen para ihop sig så att summan blev 19. Det kunde både vara + och -. En flicka ramlade och slog sönder byxan och skrapade knäet. Som tur var hade jag första hjälpen i handväskan och kunde tvätta såret och sätta på ett plåster. Jag gav henne en banan också. Hon ville inte dra ned byxbenet över såret. Hon ville väl visa att hon var skadad kan jag tro. Eftersom hon var skadad och jag var mamma så fick vi stå tillsammans och vara hörnstolpe vid nästa sifferlek. Det är alltid så roligt att hälsa på i skolan!

3 kommentarer:

Suzan sa...

Tur att du hade plåster! =)

Alexandra sa...

Underbart att det gick bra. :-)

Shamrock sa...

Går du alltid omkring med bananer?