onsdag 29 september 2010

Storebror och lillebror mår bra nu

Mamman mår också bra. Största och Minsta åkte själva till Kulturskolan ikväll. Innan de gick dit så åt de på hamburgerkedja. Jag åkte direkt från jobbet och mötte dem på stan för att ge dem pengar. Åh så fina de är! Tänk att de är mina de där två tänker jag för mig själv när jag ser dem. Jag känner mig stolt. De åkte bussen dit och hem. De var hemma strax efter kl. halv åtta. Direkt då de kom hem så gick de igen. De gick till ICA. Där handlade de grädde, lök och te åt mig. Nu sitter de på Störstas rum och spelar något dataspel tillsammans. Mellan är också där hör jag.

Mellan och jag åt hämtmat från Saigon. Så gott! Kyckling med ris och cashewnötter.

Jag har köpt 5 par vantar idag. Det var kallt i morse. Vantarna är till killarna.

Idag var jag var på kurs på förmiddagen. Det som jag kommer minnas mest från kursen är att jag upptäckte att jag hade hundbajs på skorna. Jag satt längst fram. Jag vet inte om någon mer än jag märkte något.

Sambon är i Stockholm. När kom tillbaka till min arbetsplats efter kursen så ringde sambon. Han hade missade ett samtal från skolan. Han hade ringt tillbaka utan att få svar.Han undrade om de fått tag i mig. Gulp! Jag hatar telefonsamtal. Särskilt från skolan. Jag ringde till skolan men ingen svarade. Jag pratade in på telefonsvararen. Två timmar senare ringde läraren tillbaka. Inget hade hänt! Hon ville bara rapportera hur det går för Minsta med läsningen. Det går bra. Bättre och bättre! Minsta säger själv att han är på level 5 av 80 nu när det gäller läsningen. 0 är när man inte kan läsa alls och level 80 är när man kan läsa supersnabbt som en vuxen gör.

Inatt får jag ha hela dubbelsängen för mig själv.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Hej raring :-) Nu har jag läst nio saker om dig, snart vet jag allt ;-) Jag tycker också det är skönt att sova ensam ibland, men jag vill somna sked...Vad härliga killar du har, hälsa minsta att han är superduktig!! Kram

Rut-Knut-Tjut sa...

Det är skönt att ibland få ha tvkontrollen och sängen för sig själv, men inte för ofta :)

Singelmamman sa...

Låter som en fin och braig dag. Bortsett bajset. Men föreläsaren på kursen kunde ju ansträngt sig lite mer så du sluppit fokusera på bajset på skorna. Fina killar du har!

Shamrock sa...

Låter som en skön bloggkväll i lugn och ro ;)

Malla sa...

Vilken bra dag :)
Och lite skönt att bre ut sig i sängen :)

Tantaluran sa...

Hundbajskursminnen - härligt!

Lysande ögonblick! sa...

Men så gott att ha hela sängen för sig själv. :-)

Klart du är stolt över dina godbitar. Så fint!!!