fredag 3 september 2010

Tacokväll

När jag kom hem från jobbet så började jag direkt ta fram ingredienser till en köttgryta från kyl och skafferi. Strax hade jag en "svärm" söner kring mig som protesterade högljutt över mitt matval. Jag gav mig. Nu är Största och Minsta och handlar ingredienser till tacos. Hoppas de hjälper till att tillaga och duka också. Sambon är på personalfest och kommer hem sent.

Jag är vrålhungrig för jag har slarvat med maten och åt endast ett äpple till lunch. Jag åt två sådana där barer senare vid fikatiden. Jag är livrädd för att jag ska bli förkyld tills imorgon så jag har bälgat i mig 2 flaskor med "bra saker mot immunförvaret" som jag köpt på apoteket.

Idag blev jag klar med 4 utkastet till professorns manus. Han ringde mig under förmiddagen och frågade om jag var klar. Jag svarade att jag inte var klar och att jag trodde att det skulle ta några dagar till. Det tyckte han var tråkigt för nu skulle han åka till Portugal. So what! tänkte jag. Skönt i alla fall att jag blev klar. Det gäller att man är koncentrerad för att få med alla hänvisningar och tillägg. Det går inte att tänka på någonting annat. Det här var som sagt utkast 4 och det lär bli upp till 8 utkast innan det är klart. Pust och stön! Här kastas jag från den ena ytterligheten till den andra. Ena stunden har jag inte ett jota att göra och nästa stund är jag överhopad med jobb. På måndag har jag nästan ingenting att göra igen. Jag vet inte vilket som känns bäst...

Nu är det i alla fall fredag!!!

7 kommentarer:

Melinda sa...

Hoppas du får det gottit med tacos!!

Knasterfaster sa...

Melinda: Nu är jag mätt och nöjd!

Fru Venus sa...

Det gör inget om du har förkylning på gång, jag är dunderförkyld men tänker komma och snörvla på er...;-)

Gafflan sa...

Här blev det pizza, yngsta bestämde men det var ingen som protesterade.
...och det är såååååå sköööönt med fredag och jag hoppas att du inte blir förkyld :D
Kram.

nillas liv på pinnen sa...

När man gör i ordning för tacos behöver man vara minst två för det är så mycket att skära och hacka upp.

Sen tycker jag att du kan få följa med till Portugal och skriva klart där. Det irriterar mig att karlar både har högre lön och mer flashiga resor i jobbet. Det irriterar mig SKITmycket.

Mamma Vitamin sa...

Jag håller nog med sönerna där. Fredagar innebär festmat. Ha en bra helg!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag snörvlade hela bussresan hem. Tur att svägerskan jobbar på dagis så att hon är ganska så immun mot smittor.
Gafflan: Jag ÄR förkyld nu dagen efter.
Nilla: Den mannen har nog minst 600 resdagar per år och jag håller med dig om att det är SKIT.
Mamma Vitamin: Hej på dig! Jag var inte särskilt svårövertalad när det gällde maten i fredags. Det blev gott med tacos!