tisdag 7 september 2010

Nu har vi redan ätit middag

Redan 17.10 hade vi ätit middag här hemma idag. Vi åt stuvade makaroner med falukorv. Det var Sambon och Minsta som lagade maten. Jag dukade.

Ikväll ska jag på föräldramöte i årskurs 9.  Vi ska bl.a få lyssna på ÖPP och det är så tråkigt ska ni veta! Det handlar om hur man ska minska spritintaget bland de unga. Jag kan redan det där. Jag har hört om det 4 -5 gånger förut. Efter ÖPP:et är det vanligt föräldramöte. Det tycker jag i alla fall är halvkul. Jag gillar att sitta i smågrupper och tycka till. Jag vägrar vara sekreterare på möten på min fritid så det brukar jag slippa.

Sambon och Minsta ska på fäktning.

Nu måste jag byta om.

4 kommentarer:

Malla sa...

Det verkar vara många som har föräldramöte :)
Vi har nästa onsdag..men jag kan inte fara då. Hoppas de kan skicka ut info mer mail...

Shamrock sa...

ÖPP har vi oxå haft. Det funkade inte så bra eftersom vi kom överens om gemensamma regler som sen halva klassen struntade i...

Rut-Knut-Tjut sa...

Vi hade föräldramöte ikväll vi. Jag orkade egentligen inte gå, men lotten blev min. Vi pratade om samma sak som på de senaste möterna...

Knasterfaster sa...

Malla: Kan du be någon anteckna åt dig. Jag mejlade mina anteckningar till en förälder som inte var där när jag kom hem. Hon hade bett mig göra det.
Shamrock: Varför känns det så tråkigt med ÖPP? Det är ju viktigt. Jag har lyssnat på ÖPP-info så många gånger nu. Mina barn vet precis vad jag anser om alkohol, cigaretter och andra droger.
RKT: Det blir lite tjatigt ibland på de där mötena.