onsdag 22 september 2010

Jag vill inte ropa hej...

men dagens samtal har gått riktigt bra. Tack för ert stöd! Nu väntar vi bara på ett uppföljningssamtal då vi får reda på resultatet av allt samtalande.

Jag undrar min arbetskamrat med magproblemen läser min blogg för idag sa hon inte ett enda ord om bajsnödigheter. Skönt att slippa höra om det. Idag pratade vi mest om våra löner och om facket och sånt jobbsnack. Min Sambo tyckte att det var väldigt onödigt av mig att skriva det där som jag skrev om mina arbetskamrater. Han tycker inte att jag ska vara dum.

Imorgon ska jag till frissan - om jag har råd. Måste kolla kontot sedan. Just nu är Sambon och Mellan och hämtar Mellans nya glasögon. De kostar 5245 kr. Svindyrt!!! Jag vet att det hade gått och hitta några mycket billigare. Skäll inte på mig! Jag kan inte försvara mig. Jag är en för snäll och mesig mamma helt enkelt. Det var endast de bågarna han vill ha. Jag tänkte att om han får välja precis de han vill ha så kommer han att använda dem. Om glasögonen hade kostat hälften så mycket och bara legat hemma i en låda så hade det ju varit att kasta pengarna i sjön. Linserna har han inte använt. De ligger oanvända i en låda. Linserna är svårare att se om han använder eller inte.

Nu måste jag laga middag. Vet inte vad. Det blir nog köttbullar och makaroner. Minsta är ute och cyklar någonstans så jag måste leta rätt på honom innan jag sätter igång.
Nu kom Mellan hem med glasögonen på. Snyggt!!!
(Han har godkänt att jag publicerar bilden här. Han ursäktar att han är så orakad. Han går och rakar sig nu)

13 kommentarer:

Shamrock sa...

Vi har oxå ätit makaroner men hade falukorv till. Ja de glasögonen kan man inte missa (snygga) och jag håller med dig. Det är viktigt att det är några de tycker om

Om arbetskamraten slutade prata bajsnödigheter så kanske det var bra att du skrev om det i bloggen

Jag håller tummarna för att ditt samtalande har gått bra.

nillas liv på pinnen sa...

Coola killen! =D
Jag är också en sån där snäll och mesig mamma ibland. Man är som man är.

Om man inte tycker om att säga sina arbetskamrater rätt i ansiktet vad man tycker om deras bajsprat så är det jättebra att säga det på bloggen istället, tycker jag. Huvudsaken är ju att de får veta så de kan skärpa till sig.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Det blir varma mackor istället. Minsta kom just in. Han har varit med en kompis hemma hos kompisens mormor. Tack! Alla tummar som kan hållas behövs!
Nilla: Jag brukar oftast kunna säga vad jag tycker men när jag har att göra med sådana jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att inte såra henne. Kanske jag ska säga "det där bajseriet det tar vi skiter i". Det tror jag hon skulle förstå och kunna skratta åt.

Ulrika sa...

Vad ska man skriva i sin blogg om inte sånt som retar en?

Det är väl ett perfekt bollplank också.
Jag har också haft arbetskamrater som steg upp i ottan och rände iväg till jobbet långt innan arbetstiden startade. Himla irriterande faktiskt.

Svårt kanske att säga till ang. bajsprat, jag skulle nog bara säga att jag hellre pratar om annat än sån skit!
Pröva!
;)

Rut-Knut-Tjut sa...

Cool grabb du har.

Hoppas hon läser bloggen, skönt att slippa bajspratet...

Knasterfaster sa...

Ulrika: Det bästa med bloggeriet är just bollplankandet tycker jag! Jag ska försöka säga till henne nästa gång hon pratar om det när jag äter lunch. Hon kan få prata om det vid andra tillfällen under dagen. Det verkar hon ha behov av.
Rut-Knut-Tjut: Tack, jag ska berätta för honom att du tycker han ser cool ut!
Jag är nästan 100 % säker på att hon inte läser bloggar. Bloggande har aldrig kommit på tal på jobbet.

Malla sa...

Jag kan inte sluta tänka på att jag tror ni är världens skönaste familj! Jag måste nog komma och bo hos er, eller skrattar jag ihjäl mig då?

Klart grabben ska få dyra glasögon, hoppas du har kvar pengar till ett frissabesök.
Min lugg börjar bli lång, men jag klipper den nog själv den här gången också.

Knasterfaster sa...

Malla: Så glad jag blir när du tror att vi är världens skönaste familj. Det är ganska så stor risk att du skrattar ihjäl dig om du bor hos oss. Du är välkommen att pröva!
Sambon tog glasögonen på kredit tills vidare. Det var ett sådant där erbjudande utan extra avgifter. Ska försöka betala dem så snabbt som möjligt. Bra att ha en frisyr som man kan klippa själv. Det har inte jag. Jag har ingen frisyr alls.

Mina dagar sa...

Ha ha ha..tack för dagens första skratt och då är klockan 21.13!?
Ja jag har varit ledig idag och gått här hemma och pysslat med det som mammor/kvinnor brukar pyssla med när dom har en "ledig"dag, och det har inte varit nått att skatta åt dé inte!

Hälsa den coola sonen att bågarna är lika coooola!! Klart killen ska ha ett par för 5245:- det är han värd,det syns!!
Kramar Eva

Singelmamman sa...

Snygga det måste jag hålla med om! Cool kille. Tror också ni är en supercool familj!

Finnpajsaren sa...

Vilka gröna ögon!

Knasterfaster sa...

Eva: Ha ha ha, kul att du har roligt! Jag ska hälsa coola Mellan ifrån dig. Han kommer att bli glad!
Singelmamman: Ha ha ha, precis nu sitter sambon och jag här och klagar på att vi är så gamla och tråkiga. Vi har nog helt fel. Vi är säkert stencoola!
Finnpajsaren: Mellans ögon är fantastiska! (Ja, jag är ju hans mamma). De kan skifta färg. De är alldeles svarta då han är arg. Ibland är de bruna och ibland blåa men oftast är de precis så gröna som på bilden. (:

Alexandra sa...

wohohoh. snygga brillor. tror också att det är bra att han hittar några som han verkligen gillar. då används dom :-)

Och vad skönt att mötet gick bra!!