tisdag 21 september 2010

Saker som arbetskamrater gör som kan irritera

  • Går upp kl. 04.45 varje morgon och är på jobbet 06.20 fastän de inte börjar jobba förrän kl. 07.
  • Äter lunch kl. 11.00 eller ännu tidigare. 
  • Talar om sin bajsnödighet

15 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Ja, det där sista är ju i alla fall inte roligt.
Och den första kategorin borde skaffa sig ett liv.

Singelmamman sa...

Jag trodde bara jag hade såna arbetskamrater!

Rut-Knut-Tjut sa...

Eller lyssna på den här då. Snyter sig som en elefant och kastar sju miljarder snorpapper i vår gemensamma pappersinsamling (som han och jag delar på). Eller att ha en som kallar sig morsan över oss andra och skriver lappar och huserar.

Anna sa...

Slösa inte din energi på onödig irritation...vi är så olika och kul är väl det, annars skulle det bli ganska enahanda. Ha en bra dag.

Knasterfaster sa...

Nilla: Det värsta är att den sista kategorin "smittar". Jag blir så van att höra det där snacket att jag nästan själv börjar prata lika dant.
Singelmamman: Skönt att höra att det finns fler av samma sort.
Rut-Knut-Tjut: Jag är glad att jag inte jobbar hos dig!
Anna: Jag skrev "saker som kan irritera". Oftast irriterar jag mig inte. Ibland blir jag lite trött på dem bara. De tycker att det är jag som är konstig som inte börjar jobba förrän 08.30. Jag irriterar nog dem mer än de irriterar mig. Jag gillar olika! (men jag vill inte prata bajs på min lunchrast).

Mina dagar sa...

Fruktansvärt irriterande!!!
På mitt jobb sist så pratades det om en sak som inte går att skriva här för då blir det SÄKERT många "träffar" och konstiga filurer som kikar in! Fruktansvärt irriterande var det!!
Kram Eva

Finnpajsaren sa...

Men hur gör de? Går de direkt från krogen till jobbet?

Renée sa...

HAHAHA!!! Jag har ju jobbat natt (innan jag blev sjukpensionär) och då kommer man väldigt nära den man jobbar med. Prat om både bajs och mens och klimakterie-svettanfall är vardagsmat. Fast man gillar ju inte folk som går upp tidigt, du kan ju tänka dig hur pigg man är när morgonpersonalen kommer till jobbet... En del vill man skjuta kan jag säga...

Knasterfaster sa...

Mina dagar: Jag tror jag förstår vad du menar. Sådant pratar de här om ockås. Med tanke på ett av mina inlägg igår så är det FRUKTANSVÄRT irriterande.
Finnpajsaren: Hahaha. Nu trillade jag av stolen! Jag önskar att det var så de gjorde! Nej, de går inte hit direkt ifrån krogen. De går och lägger sig klockan 09. (och tycker att alla bra TV-program börjar fasligt sent på kvällarna).
Renée: Med rätt personer i rätt sammanhang kan jag också prata om allt sånt där. Jag känner mig inte så intim med de här arb.kamraterna. Jag vill inte skjuta dem men jag skulle vilja proppa igen käften på den som pratar om fekalier när jag sitter och äter.

Alexandra sa...

hahahahaha. bajsnödighet? tycker detl åter ganska kul. :-)

Gafflan sa...

Varför vara på jobbet tidigare än man behöver? Får jag inte betalt för mer än när jag är där så kan det liksom kvitta :D

Knasterfaster sa...

Alexandra: Egentligen ska jag nog känna mig stolt när hon delger mig sina bekymmer om både det ena och det andra. Det är ju bra att hon känner förtroende för mig. Hon är väldigt rar. :-)
Gafflan: Vi har flextid så de får flexa in redan kl. 06 om de vill. Deras ordinarie arb.tid är från 07. Min ordinarie arb.tid är från 08.30. Vi bestämmer själva vilken ord. arb.tid vi vill ha. 08.30 passar mig perfekt. Jag får börja jobba tidigast 07.30 men så tidig har jag aldrig varit. :D

Shamrock sa...

Oj då skulle du irritera dig på mig. Jag vill vara jättetidigt på jobbet för då får jag ju gå hem jättetidigt

floosan sa...

Sånt folk säger vi är skitnödiga haha

Knasterfaster sa...

Shamrock: Jag skulle irriterad mig på dig om du irriterade dig på mig för att du tyckte att jag kommer sent varje dag.
Floosan: Ha ha ha. Hon är en skitnödig sort!