måndag 27 september 2010

20:00 hos oss.

En väldigt vanlig måndag idag. Inget särskilt har hänt. Det enda som var lite annorlunda var att Sambon cyklade till jobbet imorse. Det gjord jag också fast en stund senare. Vi cyklade hem tillsammans. Minsta hade cyklat över en klasskamrat på väg hem från skolan. Det var inte meningen. Klasskamraten tittade inte framåt så han cyklade in i en annan kamrat och då ramlade han. Minsta hann inte se att han ramlade och därför  körde han över honom. Samma klasskamrat hade även fått en boll i fejset då de spelade fotboll. Det var Gurras olycksdag idag sa Minsta. Mellan praoar fortarande på ICA. Han verkar tycka att det är kul. Han får plocka upp varor i hyllorna. Största och kusinen (de går i samma klass) var till Willys efter skolan och köpte mineralvatten.

Just nu när klockan är 20.09 så sitter jag i soffan framför TV:n och bloggar. Största sitter också här. Han tittar på reklam. Sambon springer fram och tillbaka mellan kök och hall. Han försöker laga sin dator tror jag. Minsta och Mellan tittar på roliga filmer på Mellans dator i Mellans rum. Marsvinen och Zelda sover.

Nu kom jag på vad tänkte skriva och fråga er idag Har jag skrivit något som ni särskilt minns? Varför tycker ni i så fall att just det var så speciellt?

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

"Nåt som petar på dig"!? *ASG* Dina kommentarer idag har varit av högsta klass, ha ha! Skönt att vi snart får ses igen :-) Nattikram

Osloskånskan sa...

Jag är ju ganska ny här, men inlägget med den motstäviga busken och nån smärta som nästan ledde till tårar hos dig minns jag. En söndag var det visst.

Gläder mig till att ses!

Malla sa...

Nämen oj, jag får hjärnsläpp när du frågar sådär. Jag måste tänka jättelänge och så säger jag "jag kommer tillbaka och skriver" och sen gör jag inte det.
Jag kommer tillbaka....:S
Ah, asså, jag gillar faktiskt allt du skriver.

nillas liv på pinnen sa...

Det är så mycket så du kan inte ana. T ex när du åt frukost under en filt.

Finnpajsaren sa...

Åh.... svårt. Det första jag kom att tänka på var inläggen om att ni skulle göra om i trädgården. Olika hörn. Skumt?

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag kom på en lösning på det där igår och det är att jag ligger bakom! ;)
Osloskånskan: Den dagen då jag grävde upp buskar var ingen rolig dag. :(
Ska bli kul att träffa dig också!
Malla: Jag gillar allt du skriver!
Finnpajsaren: Ja just det! Våra hörnor. De måste ni ju få se nu! Vi har fixat lite grann i dem. Inte helt klart ännu men jag tror jag kan visa er vad som har hänt. Nu är det inte lika skumt i vår trädgår längre. :))

Nina sa...

jag har inte följt dig så tyvärr har ingen aning.

Alexandra sa...

Jag gillar de inlägg du skriver om barnen. När du och minsta städar rummet tillsammans. Eller när största provar glasögon. Det är något väldigt drömskt i det. Din närvaro som mamma. Gillar det. :-)

Gillar också de inlägg du skriver om när du är arg, ledsen eller extra glad. Då får jag lära känna dig mer.

KRAM!

Knasterfaster sa...

Nilla: Det har jag gjort flera gånger. Det är mysigt!
Nina: Välkommen att läsa!
Alexandra: Jag tycker att jag alltid skriver om barnen så då gillar du det mesta! Det är svårt (för mig) att uttrycka känslor. Jag är sällan arg och sällan ledsen så det blir kanske inte så mycket skrivet om just sånt. :)
Kram.