fredag 24 september 2010

Inte en lugn stund

Minsta har kommit hem! Discot slutade kl. 20.45 och inte klockan 20 som han hade sagt till mig. Jag var där klockan 18.30 och låste hans cykel för han hade glömt nyckeln hemma och så var jag där klockan 20 då jag trodde att discot slutade. Här hemma har de sprungits ut och in, in och ut i garaget. Emellanåt har jag gått och stängt ytterdörren för även om det är ganska ljumt ute ikväll så känns det inte bekvämt att ha ytterdörren på vid gavel när det är mörkt ute. Minsta cyklade hem själv och var hemma strax efter 21. Han var så nöjd och så trött och så lycklig. "Pust" Ett mammahjärta blev väldigt överhettat över detta faktum. Ursäkta mig lite nu...så nu har jag stängt ytterdörren igen. VARFÖR STÄNGER DE INTE DÖRREN DÅ DE GÅR UT!!!
Nu är Mellan och hans kompisar på väg till McDonalds. Jag hoppas att de är på väg. För fem minuter sedan var de in och satt på sig skor och jackor och hämtade pengar i alla fall. Det var därför dörren stod öppen alldeles nyss. Nu tror jag att de är i garaget igen. NU VILL JAG HA LUGN OCH RO. Kommer de strax in igen så vet jag inte vad jag gör. Sedan ska jag oroa mig för att de cyklat iväg till McDonalds vid den här tiden en fredagskväll. Det är något som Mellan och hans kompisar aldrig har gjort förut. Till middag åt vi paj som sambon köpte från glassbilen som körde förbi här förresten. Det var gott.

10 kommentarer:

Malla sa...

Nämen nu fåre vara nog. Nu måste du få lugn och ro. Ta första bästa buss och kom hit! :)

Knasterfaster sa...

Malla: Det är lugnt och skönt på bussen! Jag är på väg. In my dreams.

nillas liv på pinnen sa...

Usch ja, det är jobbigt när man blir störd hela tiden. Min ena har dragit ut och den andra har dragit in (på sitt rum) så här är det lugnt. Jag ska strax lägga mig och läsa klart Sputnikälsklingen.

Mina dagar sa...

Dom som inte har barn säger att dom faktiskt också har det "körigt" och jobbigt. Men oj oj så många gånger jag har tvivlat! Jag vill inte tvivla på det, men jag gör det.
Kramar Eva

Tigris Predikantan sa...

Men, ändå ... åren går fort så står de där och säger att "nu flyttar jag" och ja det gör de för de har ordnat lght och hjärtat önskar de var små ... igen!
:)

Knasterfaster sa...

Nilla: Nu ligger jag i sängen och Minsta sitter här och pratar om framtid och baktid. Han vill ha något i nutiden säger han. Han borde ha sovit redan i baktiden tycker jag.
Mina dagar: När jag gick läk.sekr.utbildningen så var det en klasskamrat som klagade på att hon inte kunde plugga pga av sin katt. Jag hade en 3- och en 4-årig son hemma.
Tigris: Åh jag vet!

Shamrock sa...

Vi har oxå problem med ytterdörren. De ställer den på glänt, det är nästan värre. Står den på vid gavel upptäcker jag det lättare. Jag brukar låsa dörren för då hör jag klicket när de låser upp. Min familj är irriterad på detta, men det får de vara. När de inte gör som jag säger är detta näst bästa lösningen för tillfället

Rut-Knut-Tjut sa...

En kompis utan barn brukar klaga att hon inte kan vila när hon kommer hem från jobbet för det ofta är grannbarn ute och leker (?). Jag sa "vänta du bara....". Fast tänk när man kunde vila efter jobbet. Händer aldrig?

Anna sa...

Jag kommer väl ihåg när mina tre var i den åldern. Lugnt? Nej!

Knasterfaster sa...

Shamrock: De ställer dörren på glänt här också men den brukar blåsa upp. Om jag låser dörren så kommer de att ringa på då då de ska in. Då måste jag gå och öppna dörren varje gång de ska in. Varför är det alltid den som blir irriterad som är jobbig?
Rut-Knut-Tjut: Om några år så kommer du att kunna vila då och då och om 6 - 7 år kommer du att ha egna tider då du kan göra precis vad du vill! Nu har jag precis ändrat schemat på jobbet men fram till i våras så vilade jag alltid en stund då jag kom hem från jobbet.
Anna: Just nu är det knäpptyst. Bara jag och Största är inne. :)