söndag 26 september 2010

Jag gör någonting väldigt komplicerat idag. Del 1

Jag sorterar bort böcker från Minstas bokhylla. Oj oj oj så svårt det är. Så många bra böcker. Så många minnen.

4 kommentarer:

Malla sa...

Men spara några tills de är stora och ska få egna barn en dag! Jag fick en hel bunt böcker av mamma från att jag var liten - DET är minnen :)

Shamrock sa...

Böckerna om Halvan var bra. Jag tyckte att det var svårt att hitta pojkböcker när de blev lite äldre än Max-böckerna. Kan bero på att jag är tjej och inte läste pojkböcker när jag var lite

Mika sa...

Nej men! Där har jag ett tips till dig! Sätt dom i din egen bokhylla! Äntligen får du ha dom i fred... och dom överlevde allt bläddrande!!! Men så är jag ju den eviga barnboksälskaren... inte säkert alls att du är lika förtjust i dom som jag...
Visst är "gissa hur mycket jag tycker om dig" såååå fin! Men jag undrar varför det står "tycker om dig" i stället för "älskar dig" varje gång jag läser den.

Knasterfaster sa...

Mika: Jag ÄLSKAR barnböcker! Jag ÄLSKAR att läsa högt ur barnböcker! Det här var inte första gången jag rensade bort böcker. Det står kartonger med barnböcker i förrådet redan förut. Jag önskar att jag hade plats för dem i min egen bokhylla men det har jag inte. Jag skulle vilja ha ett helt barnboksrum med en skön fåtölj. Det ska jag absolut ha när jag blir pensionär. "Gissa hur mycket..." är sååå fin. Man blir alldeles varm i hela kroppen när man läser den. För inte så länge sedan såg jag en dödsannons med ord från den boken!