torsdag 23 september 2010

Åh nej, hur gör jag nu?!

Jag började följa några nya trevliga bloggar igår! Nu följer jag plötsligt 18 bloggar! Jisses! Jag som högst kan hantera 9 - 10. Det är vad jag tror att jag klarar av i alla fall. Jag kanske måste rensa. Jag kan rensa bort Koola Viola nu för hon verkar inte existera som bloggerska längre. Så sorgligt. Jag följer en modeblogg också - det visste ni inte vá? Den räknas inte, så då följer jag 16. Hm. Jag får se hur jag gör. Jag klarar nog av 16.

Jag har sett att några av er följer "massor" av andra bloggar. Hur bär ni er åt? Hur hinner ni med? Hur håller ni isär och kommer ihåg vem som är vem?

Nu måste jag klä mig och borsta tänderna. Det är så skönt att börja halv 9 på morgonen. Det blir inte så stressigt då.  Jag tycker det är skönare att ta det lugnt på morgonen än att stressa hem tidigare från jobbet på eftermiddagen.

Vet ni vad som är så underbart skönt och befriande? Jag har inget barn att hämta på någonstans på eftermiddagarna längre!!! Jag är fri!!! Efter 16 1/2 år så kan jag plötsligt göra nästan vad jag vill på eftermiddagarna efter jobbet!!! Det känns nästan overkligt. Minsta, som är 9 år och går i 3:an, går inte på fritids längre. Han slutade faktiskt gå på fritids redan i våras så jag blev faktiskt fri redan då men det är först nu som jag har upptäckt vilken fantastiskt skillnad det är att inte behöva passa tider när man ska ifrån jobbet! Jag kan handla mjölk etc på vägen hem utan att få dåligt samvete. (Man får inte uträtta ärenden när barnen är på dagis/fritids som ni vet!?)

Oj, nu är klockan 08.09. Nu måste jag cykla iväg. Kram till er!

16 kommentarer:

Gafflan sa...

Jag följer en massa bloggar men det är ju så att jag hinner inte kommentera hos alla även om jag försöker läsa hos så många som möjligt. Stressande ibland men också otroligt roligt och givande. Fantastiska människor!
Mina döttrar slutade också fritids när dom började tredje klass och precis som du tyckte jag det var en befrielse eller frihet att inte stressa hem eller till hämtning.
Kram till dig!

Rut-Knut-Tjut sa...

Ibland hinner man inte men de finns där som ett litet bokmärke på bloggar man gärna vill titta in på igen. Vissa bloggar inte så ofta så de blir inte lika ofta besök där...

Ha en fin torsdag, hoppas ni har bättre väder än vi.

nillas liv på pinnen sa...

Bara du inte rensar bort mig så.

regnnatt sa...

Fast jag tänker så här: Om jag följer så blir jag påmind på min egen blogg om trevliga människors existens och när de har skrivit. Och de blir glada (förhoppningsvis) över att få en liten bild till i sidan och veta att jag kikar in då och då. Sånt bjuder jag på :D Sedan har vi förhoppningsvis alla förståelse för att man inte kommenterar varandra hela tiden (och man kan ha sina favoriter):)
Hoppas du får en bra dag! Kram

Singelmamman sa...

Jag hinner inte heller följa alla mina bloggar, egentligen. Men pressar in det under dagen, men framförallt sent på kvällen. Jag har ju åtminstone, i teorin, mer tid varannan vecka eftersom mina tonåringar är hos sin pappa då. Men jag håller med, stressigt är det.

Suzan sa...

följer inte samma bloggar varje dag, många läser jag varje dag.. sätter mig minst en timme o läser igenom o kommenterar några.. men ibalnd läser jag några varannan dag =)

Knasterfaster sa...

Gafflan: Jag vill inte bli stressad av bloggning. Det ska bara vara en njutning tycker jag. Kram.
Rut-Knut-Tjut: Jag har ju så svårt att låta bli att titta när jag ser att någon har uppdaterat. Vi har jättefint väder!
Nilla: Jag ska aldrig rensa bort dig. För du heter väl inte Daniella eller något annat som börjar på Da i andranamn?
Regnnatt: Jag har blivit sämre på att kommentera den senaste tiden. Tycker om att hoppa in och läsa hos andra utan att skriva något. En del (som dig) kommer jag ihåg att titta in till då och då även om jag inte följer. :)
Singelmamman: Tänk om man kunde ha den där varannaveckasindelningen trots att man bor ihop. Det vore skönt. Då skulle man kunna säga "fråga inte mig om det för nu är det pappas vecka".

Knasterfaster sa...

Suzan: Så kanske jag skulle göra. Dela in bloggarna på varsin dag. Inte så dumt. :)

regnnatt sa...

Och så kom jag på en annan bra grej med att följa :) Man visar andra vilka bloggar som finns och så hittar fler varandra ;) Tänk så himla många man hittat via t.ex. Osloskånskan och Fighter :D
Nä, nu måste jag jobba igen.... :D Kram!

Fru Venus sa...

Jag då??

Alexandra sa...

Ja, hinner inte läsa alla bloggar. Gör så gott jag kan. Det får räcka. :-)

Och vad härligt att du har eftermiddagarna fria. NJUT! Det är du värd tycker jag.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Självklart ska jag inte rensa bort dig tokfia!!! Ingen behöver vara orolig. Ni kommer inte märka någon skillnad alls efter att jag har rensat. Jag lovar. KRAM

Malla sa...

jag följer en massa bloggar, och har koll på de jag är intresserad av. Men ja, bloggning har många ggr kännts som ett stressmoment för mig. Dels får jag så många kommentarer (absolut inget negativt i det, jag älskar kommentarer) och jag vill gärna vara trevlig med alla så jag kikar alltid tillbaka. En del bloggar läser jag en gång i veckan kanske, andra varje dag, varje inlägg osv osv

Knasterfaster sa...

Regnnatt: Jag vill inte var för lätt att hitta. Hos mig har det tillkommit nya följare i en lagom takt tycker jag.
Alexandra: Bloggning och läsa bloggar får aldrig bli något krav. Det ska bara vara lustfyllt. Jag njuter av att vara fri på eftermiddagarna men snart måste jag komma in i någon slags rutin som innehåller lite konditionsträning.
Malla: Så tråkigt att det blir stressande. Jag känner mig hedrad av att du kikar in och kommenterar så ofta som du gör hos mig!

Mika sa...

Jag hinner inte heller... stressar igenom dom flesta... men ibland stannar man upp och läser och berörs...
Då gör det inget att man inte hunnit lusläsa varje dag eller inte kommenterat på en månad.

Knasterfaster sa...

Mika: Jag måste nog tänka om. Kanske jag ska börja följa några fler. Tack för att du tog dig tid här hos mig idag!