onsdag 30 mars 2011

Baskrarna är på ingång nu - hoppas jag

Vid 19-tiden ikväll sms:ade Största "jag har nästan inga batterier" och "vi är i en tvättstuga på andra sidan stan". Jag tror inte att de tvättade. Nu har han sms:at att de är på väg hem och att de sitter på bussen.

Sambon hade haft det skönt på relaxen.Tror jag. Jag har inte hunnit fråga så mycket.

Mellan satt i köket och gjorde ett hemprov i hemkunskap ikväll och plötsligt så gräddade han alla pannkakorna av smeten som jag hade gjort på sex ägg och 12 dl mjölk. Han är en ängel ibland. Jag åkte buss fram och tillbaka med Minsta till kulturskolan för kvällens saxofonlektion. Minsta och Mellan delar rum den här veckan. Det går hur bra som helst. Det är mysigt att höra dem småprata med varandra där inne i Minstas rum. Mellan har lånat ut både sitt rum och sin dator till baskrarna.

Nu kommer Största och baskrarna hem. De fryser. Brrr säger de i hallen. Undrar om de vill ha pannkakor nu? Det får Sambon erbjuda dem för jag har gått och lagt mig.

Hör att Största berättar att han varit med baskrarna på IKEA och sedan har de varit i en ganska så stor tvättstuga. Största är hungrig och vill ha mat. Baskrarna går och lägger sig.
Rättelse: Största är inte hungrig men har inte ätit middag. De åt korv och glass på IKEA och sedan har de ätit chips i tvättstugan.

4 kommentarer:

mockapocka sa...

Fantastiskt hur allt bara flyter på så smidigt med baskrarna. Att ta dem till IKEA och en tvättstuga för att visa på lite svensk kultur känns nyskapande och orginellt.

Shamrock sa...

De där baskrarna brukar ju äta middag sent... hur går det på dagen? Tar de siesta?

nillas liv på pinnen sa...

Man undrar ju lite varför de var i just en tvättstuga. Men varför inte?

Lysande ögonblick! sa...

haha. tvättstugehäng alltså. ja. Det har jag också varit med om i min tonår. :)