fredag 11 mars 2011

Nämen!

Plötsligt händer det!
Sambon och jag äter frukost tillsammans en vardagsmorgon trots att vi inte har semester. Jag vaknade 06.30 och var pigg! Klockan 06.36 gick jag upp. I vanliga fall går jag ur sängen klockan 07.05. Sambon hade bestämt sig för att jobba hemma idag och han tänkte ta en liten sovmorgon. Klockan 06.56 var han också uppe! Nu sitter vi här med varsin kopp kaffe och diskuterar konstiga formuleringar i morgontidningen och jag har konstaterat att den nya partiledaren för S är ganska lik min pappa. (Som han såg ut innan han dog alltså). Jag brukar inte hinna äta frukost på vardagarna i vanliga fall. Minsta är också uppe fastän han har sovmorgon och inte börjar förrän klockan 10. Så skönt det är att ta det lugnt på morgonen.

Väder:
Solsken
- 0,5
Vindigt

Igår kväll hittade jag den här intressanta sidan på nätet:  P2-fåglar. En radioklassiker i ny fjäderskrud. Väl värd ett besök!

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

God morgon. Lördagskänsla redan idag! Härligt.

Mina dagar sa...

Åh så mysigt ni har det så här en fredagsmorgon:)

Jag tycker den däringa Håkan verkar ha härlig humor och det gillar jag! Hoppas bara han kan styra ett land också;)
Oj, heter han Håkan kom jag på nu? ja ja du vet vem jag menar. Inte pappa utan den andra;)

Hoppas dagen blir kanon!

Fru Venus sa...

Jag brukar försöka åka hemifrån på morgonen innan tjejerna stiger upp, allt för att undvika tredje världskriget - varje dag ;-) Ha en fin fredag, kram!

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Idag är det lördag och jag gick upp klockan 07!
Eva: Jag är nog väldigt trög...vilken Håkan syftar du på??? Jag fattar ingenting.
Fru Venus: Här är lugnt på morgnarna. När jag börjar mitt nya jobb kommer jag behöva åka iväg tidigare än övriga familjen.