lördag 19 mars 2011

Det blev en jassådag

Det var väl märkligt att jag fick en huvudvärksdag idag när jag hade tänkt städa precis hela dagen. Jag har i alla fall varit ute på en lång promenad i det härliga solskenet och så har jag tagit en sväng med dammsugaren.

Zelda (kaninen) har också varit ute på promenad. Hon har varit så aggressiv mot mig under veckan som gick men idag var vi tydligen vänner igen. Det är bara mig hon har moppsat upp sig emot. Hon har morrat och gjort utfall. Övriga familjen har trott att jag farit med osanningar när jag berättat för dem hur hon betett sig. Igår fick sambon se med egna ögon hur hon gör när hon kuvar mig. Nåja, nu är hon förlåten för nu är vi vänner igen.

Nu är det snart dags för Körslaget på TV 4. Ni röstar väl?

Nyss åt vi en underbar wok med bl.a kyckling och cocosmjölk. Det var sambon som hade gjort den. Nu ska jag ta en liten bit Toblerone och sätta mig i soffan.

9 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Låter som en alldeles perfekt lördag, trots huvudvärk och dammsugning :)

nillas liv på pinnen sa...

Jag förstår inte att inte gula kören kom bland de tre första, den var ju bäst! Jag tror SVT sjabblade med rösterna och funderar på om vi kanske ska skicka Zelda på dom...? Så de skärper sig till nästa lördag, tänker jag.

Knasterfaster sa...

Pillargon: Nja så perfekt var den kanske inte men väldigt slö.
Nilla: De hade behövt fler karesmatiska sångare i gula kören. Sådana som du och jag. Nä jag törs inte släppa Zelda på dem. Det kan bli ett blodbad utan dess like.

nillas liv på pinnen sa...

=D
Man får betänka att det är väldigt ont om karesma av din och min kvalité. Inte många körer som har sån tur.
Och det kanske räcker med att vi skickar ett fotografi på Zelda till svt, vad tror du?

Knasterfaster sa...

Nilla: Om jag tänker till så är det nog bara du och jag som har karesma och det för att vi är unika.
Tyvärr tror jag inte att de blir skrämda av att se Zelda på bild för hon ser bara ut som en liten söt kanin.

mockapocka sa...

Ok, så kaniner kan gå till anfall? Mot människor? Tur att vi inte har kaniner längre. Jag gillar inte djur som går till anfall och hade vi kvar dem skulle jag vara rädd för att de skulle anfalla mig och det är jobbigt att vara rädd för någon/några som man ska typ ta hand om.

mockapocka sa...

Det är inte kossan på profilbilden som är Zelda då? Jag tänker att hon kanske är sur på dig för att du tror att hon är en kanin när hon i själva verket är en ko. Jag kan tänka att en ko kan bli sur för en sådan sak.

Knasterfaster sa...

Mockapocka: Jag gillar inte när hon anfaller mig. Jag blir rädd då. Det är jobbigt. Kossan är en ko som jag träffade i Danmark när jag var där. Jag vet inte vad den heter. Kossor kan säkert gå till anfall om man tror att de är kaniner men kossor är dumma. Om de rusar emot dig ska du hoppa åt sidan för då fortsätter de rusa rakt fram ändå. Så gör inte kaniner. Kaniner är slugare än kossor

mockapocka sa...

Hu, nu känner jag mig riktigt lättad att vi inte har kaniner längre. Vi hade till och med två. Tänk att bli jagad av två. Snabba är de också.