söndag 6 mars 2011

Nu har jag gjort hälften av det som jag skulle ha gjort igår

Jag har städat kylskåpet. Nu har alla flaskor och burkar med tvivelaktigt innehåll kastats i soporna. Så skönt!
Sambon har varit iväg med alla kassar med sopor som jag ställde i hallen igår. Han har tvättat bilen också! Nu rensar han översta lådan i byrån i hallen. Ni vet den där lådan som jag kastar ned allt i när jag panikstädar. Han hittade ett anteckningspapper från en föreläsning som jag har varit på. Jag minns inte vilken. Överst på pappret har jag skrivit "Meningen med livet är att vara lycklig". Sedan står det "Motionen, maten, sömnen och Omega3". "Känsla vinner över förnuft". "Bryta kedjan av negativa tankar - älta är kvinnligt(?)" "Rök och gräla inte inomhus". "(Om man sover för lite och inte kommer ned i sömndjup så får man mindre bröst/snopp)" Jag har skrivit den där meningen inom parentes så antingen så var det inte så viktigt eller så tyckte jag inte att det var viktigt för mig. Längst ned på pappret har jag skrivit Lars Dencik, det kanske var han som föreläste. Sambon kan få kasta det där anteckningspappret om han vill. Jag behöver det inte.

Men hörrni vilket vackert väder det har varit idag och igår! Igår gick Sambon och jag en lång promenad på det här stället. Idag har jag inte varit ute.

Nu måste någon laga middag.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag minns inte alls den där Tv-serien!? Zelda vill nog ut och springa in våren :-) Eftersom vi var till Sverige igår blev det kroppkakor till middag idag, vi köper alltid det på Flygfyren. Jag såg inte till din bror, åtminstone nekade alla karlar jag frågade ;-) Kram

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag tror den tv-serien gick på någon kabelkanal. Min bror skulle aldrig neka till att han var min bror så ingen av karlarna du mötte var han. Han ser ut som grannen i Beck-filmerna. Kroppkakor är gott!

Osloskånskan sa...

Duktiga du! Jag blir alldeles matt...

Shamrock sa...

Det är därför jag inte har någon snopp - det beror på sömnbristen

Renée sa...

Man vet aldrig vad man hittar i kylskåpet!

Singelmamman sa...

Och alla kan se på mig att jag sover som en klubbad säl, som en stock och väldigt ofta...

Hade jag sovit ännu mer hade jag väl haft snopp också.

nillas liv på pinnen sa...

Jag tycker det var intressanta anteckningar. Varje påstående skulle kunna ligga till grund för en ny föreläsning. Sen tycker jag att alla ska få älta så mycket de behöver.

Nica sa...

Aha... tja, men små bröst är icke att förakta :)
Duktiga du! Jag borde göra exakt samma sak. Det står mycket märkliga saker i märkliga lådor imin kyl.
Och några av dom lär möta mig hallen endera dagen...