lördag 12 mars 2011

Jag är så sugen

på att åka och shoppa saker till hemmet. Varför sammanfaller aldrig min shoppinglust (som infaller ett par gånger per år) med summan på lönekontot? Jag har absolut inte råd att åka och handla badrumsinredning i dag. Det är just badrumsinredning som jag är sugen på. Jag vill ha ett nytt duschdraperi, en ny matta, handdukar och annat krafs. Det blir inget av med det. "Vi behöver alla pengar vi kan få just nu". Det får bli en cykeltur istället.

Det jag verkligen skulle behöva handla egentligen är kläder till mig själv. Jag äger två par långbyxor. Ni hör ju själva. Det är ju galet! Jag hade tre par byxor för några dagar sedan men ett par sprack i grenen. Det är SÅ tråkigt, boring, att handla kläder. Jag har gått upp så mycket i vikt att jag inte vet vilken storlek jag har. Jag kan fortfarande ha storlek M och till och med S på överdelar men jag har ingen aning om vad jag har för storlek nedtill. Det kan vara XXL eller mer. Jag har ingen aning. Jag vill inte handla byxor förrän jag kan ha storlek M igen och eftersom jag äter för mycket och rör mig för litet så lär det dröja.

Nu ska jag ta den där förbannade cykelturen men först ska jag tränga på mig ett par jeans som säkert är minst tre år gamla och de har en sådan där låg midja att om jag böjer mig  framåt för att knyta kängorna så lyser ändalykten upp hela Australien eller nått.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Cykla lite lagom och så köper du ett par jeans i en större storlek, livet ska njutas.

Malla sa...

ja,cykla på du. Vid nästa löning lägger du undan lite tusenlappar så du har tills shoppinglusten faller på nästa gång.
Köp jeansleggings, där ryms det mesta! :)

nillas liv på pinnen sa...

Du kanske ska hänga med mig på Friskis?

nillas liv på pinnen sa...

Inte för att jag är smalare än du...
Men det är kul i alla fall.

Knasterfaster sa...

Livet innan liten: Men vilken storlek har jag då?
Malla: Det var mina jeansleggings som sprack. :(
Nilla: Jag har gym-kort. *suck*
Jag ska fundera på det.