fredag 11 mars 2011

Nu ska jag berätta

Vill ni veta varför jag var så glad förut idag? Jag fick veta att på min nya arbetsplats kommer jag att arbeta tillsammans med två människor som jag arbetade tillsammans med en sommar för 10 år sedan. Det är två extremt trevliga människor och professionella yrkesutövare!

Jag blev tvungen att hjälpa den smala att göra mitt jobb så jag kunde inte gå tidigare idag.

Förra helgen rensade jag kylskåpet. Imorgon ska jag rensa skafferiet. Om jag hinner ska jag frosta av frysen.

Ger man så får man sa alltid min mormor sa alltid min mamma säger alltid jag. Minns ni att jag gav min chef en tvål? (Det blev en rosdoftande tvål som var väldigt kvinnlig enligt expediten). Igår fick jag en gåva av min chef!  Det var ett bokmärke som hon köpt till mig i Australien. Det är ett väldigt fint bokmärke. Faktiskt är det väldigt kvinnligt också om jag får säga det själv. Egentligen så tycker jag inte att man ska dela upp saker i kvinnligt och manligt men vissa saker har som en kvinnlig själ.

Igår när jag skulle köpa en pyjamas till min brorsdotterdotter så tänkte jag nästan göra vågen för expediten i barnklädesaffären. Nu gjorde jag inte det eftersom jag inte visste hur man gör vågen på egen hand. Expediten kom och frågade mig om jag behövde hjälp och jag sa att jag letade efter en pyjamas till en tre månader gammal flicka. Då visade hon mig både blåa, gröna, röda och rosa pyjamasar. Hon gjorde inte skillnad på "pojk"- och "flick"-färger. Hurra!!!

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Grattis! Jag förstår att du är glad. Jag har aldrig tänkt på att saker kan vara kvinnliga eller manliga, de kanske de har.
Har du använt din fina väska du köpte på Etnografiska museet?

Mika sa...

Oj!
Vilken fantastisk butik du varit i!!! Får man fråga vilken det var??? Eller är det bara en som finns där hos dig?

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Min fina dödskalleväska använder jag varje dag nuförtiden. :)
Mika: Det stod Esprit på kassen.