tisdag 26 januari 2010

Gammal skåpmat

Jag har kopierat lite ur min egen blogg. Kanske ni har åsikter om något av detta?

Söndag 20 november 2008
Det är inte fullt förrän det är överfyllt. Har ni läst sagan om vanten? Denna saga utspelar sig i vår egen version i soppåsen under diskbänken. Den upprepar sig dessutom vecka efter vecka efter vecka. Är det bara jag som tröttnar? Hur kommer det sig att det alltid är jag som bär ut soporna? Min sambo har läst sagan om vanten men han har inte tagit lärdom.


Torsdag 17 september 2009
HeminredningFredag 16 oktober 2009
Bröst
Jag begriper faktiskt inte varför en del kvinnor vill ha så groteskt stora bröst. Vad är det som gör att de väljer att göra sig själva till invalider? För visst måste det vara handikappande att ha bröst som väller både uppåt och ut åt sidorna. Jag menar förstås att jag inte förstår tuttlisorna som opererat sig till stor byst. Har man stor byst naturligt så är det väl bara att beklaga, eller? Den stora tyngden måste väl slita på axlar och rygg? För mig är det lika obegripligt att förstora brösten som att tatuera in t.ex. ett stort brännmärke i ansiktet. Bägge sakerna får ju andra människor att haja till och titta lite extra, eller hur? Jag tittade på det för mig helt obegripliga TV-programmet Mammas pojkar eller vad det heter igår kväll och då såg jag några sådana där storbystade. För vem gör de förstoringen?


Fredag 17 juli 2009
Etik
Vad tycker ni?

2 kommentarer:

Malla sa...

Jag har åsikter! :)
Soppåsehistorien skrev jag om häromdagen så du aknske läste att det är jag som är fröken slarver i vårt hus. I dag suckade till och med Leon åt mig. Oops.

Heminredning:
Om man har en fin och personlig text kan det var fint i ett hem. Men ja, det går till överdrift när ALLA har samma. VI hade en sån där text i lägenheten, det stod "wish it, dream it, live it". Den var i vårt sovrum. Jag var ändå rätt nöjd med den tills Leon sa att det står "we shit" på väggen. Efter det kunde jag inte sluta tänka på det. DÅ vi skulle flytta skulle texten bort - tapeten blev förstörd och vi fick betala! Crap!
Bröst:
Extremstora bröst på en kvinna faller mig icket i smaken. Jag ska medge att jag har svåra komplex över hur mina ser ut och jag skulle kunna tänka mig att fixa dom om det fanns så pass mkt pengar över en dag. En b-kupa. Fast frågan jag bör ställa mig först är ju om det verkligen sitter i brösten, eller om det kanske är så att jag bara behöver jobba på självkänslan lite mer. Har aldrig hört mannen klaga över hur jag ser ut.
Anhörig krämpor:
Har man en lista så går man efter den listan. Men jag antar att det förekommer massvis med situationer där folk får förtur. Jag undrar hur jag själv skulle göra? Om jag fick bestämma, skulle jag gå efter listan eller låta någon som står mig nära gå före? Jag vet inte. Måste fundera.

Vad roligt att du lyfter fram äldre inlägg! Nu måste jag nog gå igenom hela din blogg, för det har jag glömt!

Knasterfaster sa...

Malla! Tur att det inte är du och min sambo som bor ihop. Hur skulle det gå med soporna då?
Det är extremstora bröst som jag har svårt för. Normal stora eller små drar ju inte uppmärksamhet till sig. Bra att du funderar på den där etik-frågan. Den är svår. Tack för din kommentar!