fredag 8 januari 2010

Bloggportalen

Nu sitter jag här vid spisen och har stora skälvan. Malla hade kommenterat att jag fan borde ha fler följare så då tänkte jag att det har hon nog fan rätt i. Jag anmälde min blogg på Bloggportalen.se. Det var för 57 minuter sedan. Nu har jag ångrat mig. Jag vill ju inte vara för lätt att hitta. Vad gjorde jag så för? Åh, tänk om det kommer hit någon nu och kommenterar det jag skriver och gör. Någon surkärring (kan vara en man som är surkärring också faktiskt) som tycker att jag gör allting fel. Det tror jag inte att jag orkar med. Jag vill  inte ha negativ kritik på mitt liv. När jag ätit middag så måste jag gå tillbaka till Bloggportalen och ta bort mig därifrån igen. Hoppas att det går lätt att göra det.

Du, som kanske ändå har kommit hit via Bloggportalen. Välkommen! Kul att du kom hit just idag!

10 kommentarer:

Malla sa...

Men vet du. Jag har läst på bloggportalen att man inte kan ta bort sin blogg därifrån. Så nu kanske det blir mitt fel att du får fler läsare och så :S Men alltså, du är ju ändå gaska anonym så det kanske går bra ändå? Det är ju rätt skoj med fler besökare trots allt :) I alla fall om de lämnar ett litet spår efter sig. Om jag får kan jag lägga till dig som favorit på bloggportalen? men då blir det kanske ännu lättare att hitta dig....

Knasterfaster sa...

Hej Malla! Det var inte ditt fel. Det var mitt eget beslut. Hittills har det i alla fall inte kommit några nya. Jag är så dumfeg. Jag vill ha nya besökare men jag vill att de ska vara snälla.
Ok. lägg till mig som favorit på Bloggportalen så får vi se vad som händer. Det vore ju faktiskt skoj med fler besökare.

Malla sa...

Jag hittar dig inte där! :( Jag vet inte omd et tar ett tag, om dom ska kolla ngt innan man blir registrerad eller så, jag letade efter "knasterfaster" men du kanske kallar dig ngt annat där?

Knasterfaster sa...

Konstigt:( Jag kollade och hittade mig själv på Bloggportalen.se Sökte i "katalogpresentationerna" i vänsterspalten på "Knasterfaster" och där var jag! Jag och teknik det funkar inte alltid så bra tillsammans vet du. Jag kommer inte ens in i affärer som har sådana där automatiska dörrar. Jag måste vänta och gå in tillsammans med någon annan:(

Malla sa...

NU så, hittade jag dig, jag sökte ju på fel ställe :)

nillas liv på pinnen sa...

Ho ho, här kommer jag! (Fast inte via bloggportalen, mind you.)
Jo, jag kan vara en surkärring men inte just idag.

Monica sa...

Hejsan, kommer inte via bloggportalen utan en annan blogg..
Ha en skön kväll!

//Monica

Knasterfaster sa...

Hej Nilla! Ho ho, finns det några sura kärringar här!? Kul att du kom hit. Du får gärna var sur bara du inte är dum. Välkommen!

Hej Monica! Tack, min kväll blev riktigt bra. Jag tog ett långt varmt bad. Hoppas du hade det lika bra! Välkommen!

Agneta sa...

Äsch! Så länge du skriver det du tycker och känner - och står för - så kan ingen komma och tycka och tänka! Det är din blogg och du skriver vad du känner för. Passar det inte andra får de klicka bort.

Sen är det ju upp till var och en att inte hålla med dig i det du skriver, men skriver man om vardagliga saker finns det ju inget att invända mot! Och orka skriva en kommentar i en blogg som inte intresserar en!?

Jag har bloggat i ett och ett halvt år och har aldrig fått någon otrevlig kommentar! En gång i min gamla blogg var det en kille som ville se bilder på mig i nylonstrumpor och högklackat. Eh. Det kunde han fet-glömma!!

Knasterfaster sa...

Stor och smått: Skönt att höra att du inte har fått någon otrevlig kommentar på ett och ett halv år! Jag är lite känslig för påhopp pga av en händelse i mitt liv för snart två år sedan. Kanske berättar om det någon gång i bloggen.