söndag 17 januari 2010

Redan söndag

Har lagt en övertrött 8-åring som inte kunde sluta snacka. Nu har jag fått hela filmen Upp berättad för mig.  Filmen är nog bra men jag orkade inte lyssna på den jag var för trött i huvudet hjärnan. Helt seg. Samtidigt som han snackade med mig så tänkte jag på annat.  Känner ni så där ibland att ni egentligen är helt ointresserade av vad era barn, eller makor/makar pratar om? Man slänger in ett ja eller nej eller ett jasså så där emellanåt bara för att vara snäll. När 8-åringen pratar om Yo-Gi-Jo-kort eller vad de heter så fattar jag ingenting men jag försöker att lyssna. Det är svårt när man inte är intresserad. Usch vilken dålig mamma jag är. Jag undrar hur jag kommer att bli som svärmor... Usch det vill jag inte tänka på nu.

2 kommentarer:

Malla sa...

Det är nog helt normalt att lyssna lite halvhjärtat ibland. Maken märker det dock oftast. Men håller med, jag är inte riktigt jätteintresserad av Pokemon och såna där kort. Ibland svarar jag ja/nej bara för att jag vet att han det går snabbast då...så jag är också en dålig mamma i så fall. Men tror du inte barnen gör så med? Om man säger ngt, så svarar dom "mm" - fast de bara lyssnat med ett halvt öra?! Jag tror det.

Knasterfaster sa...

Hej Malla! Oj vad trött och gnällig jag var i natt:( Du har helt rätt! Barnen lyssnar ju alltid med ett halvt öra när jag berättar något för dem. De säger till och med "tror du att jag bryr mig?!" så de är ju helt klart ärligare än vad jag är.