lördag 2 januari 2010

Vad jag har gjort idag


Nu har vi varit ute. Vi åkte inte skidor för av någon konstig anledning kunde sambon inte hitta sin pjäxor. (Skönt att slippa). Jag hittade mina skidpjäxor så de satte jag i alla fall på mig. Jag vill ju se seriös ut. Vi åkte till stora pulkabacken i Å. 8-åringen susade ner för backen gång på gång. Jag fegade ur. Det var för mycket folk och för mycket backe. Jag stod längst upp i backen och blundade ibland när 8-åringen susade. Varför måste folk vistas mitt i backen där han skall åka?! Som tur är tar han det väldigt försiktigt och han lyckades inte köra på en enda en. När han hade åkt klart satt vi oss en lappkåta och grillade korv. Åh, det var så mysigt!
Idag skall vi äta Flygande Jacob med ris till middag. Jag vet inte riktigt om jag egentligen tycker att det är gott. Jo gott är det förresten men det känns väldigt fett och onyttigt med både grädde, jordnötter, bacon och bananer. Jag skall nog försöka äta mest sallad. Undrar om jag kan få hjälp med att göra middagen utav 15-åringen. 14-åringen har hjälpt till att skotta snö så honom orkar jag inte tjata på fråga. Kanske kan få 14-åringen att hjälpa till om jag säger så här:  "Hjälp mig med maten eller så publicerar jag en bild på dig på min blogg".

2 kommentarer:

Malla sa...

Stilig kille!!

Haha det var samma för mig då vi var i backen förra året, fabbe åkte i rasande fart och jag vågade INTE titta. "Gå int så högt upp" - som en värsting hönsmamma! Men då jag väl åkte själv så var det jätteskoj - så jag tycker du ska testa nästa gång :)

Knasterfaster sa...

Hej! Tack! På bilden har han alla sina julklappar på sig, haha.
Ja, jag vet att jag var för feg. Jag ska testa nästa gång.