söndag 10 januari 2010

För kort klippt


Nu kom 8-åringen in. Han har varit hos Gurra och lekt. Han är hungrig men glad. Han hann inte äta lunch innan han gick dit. Kycklingen står i ugnen och vi skall äta om 20 minuter. "Jag kan hålla mig på att äta men jag måste kissa nu!!!". Imorgon skall jag jobba igen och killarna skall tillbaks till skolan. 8-åringen vill inte till skolan. Det är så tråkigt anser han. Jobbigt när han tycker att de är tråkigt i skolan redan nu. Måste försöka peppa honom. Igår kväll när jag "nattade" honom så var det mycket som han inte tyckte kändes bra. Han klippte sig ju för några dagar sedan och nu tycker han att det är alldeles för kort vid öronen. "Det ser grått ut". "Nu måste jag ha bakoframvänd keps på mig i skolan och det får man inte ha" "Har vi något pannband?!" Nej det hade vi inte. Jag köpte ett pannband åt honom idag för det är ju viktigt att det känns bra.
Jag och 15-åringen har varit och tränat. Vi cyklade dit och hem. Idag var det inte så kallt ute. Det är så skönt att ha kommit igång med träningen igen! Imorgon skall sambon dit på introduktion. För att ha råd att gå där alla tre så måste vi nog använda bilen lite mindre men det är ju bara bra. När vi kom hem, trötta och frysna, så hade sambon gjort soppa till lunch. Det var härligt att bara få sätta sig ned och äta.
Sambon är och spelar innebandy. Jag hoppas han har handlat när kommer hem för vi har slut på hushållspapper, mjölk, havregryn, frukt och bröd.
Nu skall vi äta middag; kyckling med ris och mangochutney-sås. Vem dukar?!!!!

Inga kommentarer: