tisdag 5 januari 2010

Potatismos


Jag ligger i sängen och bloggar. Ni ser inte mig men ni ser sängen på bilden här ovanför. Min plats är närmast väggen. Idag har jag tränat igen. 1 1/2 timme tränade jag idag . Styrketräning + easy line. Kommer jag att ha träningsvärk imorgon? Ja, jag skulle tro det. Det ser jag fram emot. 15-åringen fick en genomgång av maskinerna idag och 8-åringen och jag körde easy line tillsammans. Det var bara jag och 8-åringen som var anmälda till passet så vi fick "enskild undervisning". 8-åringen "körde järnet" genom hela passet. Han var så duktig. Hoppas han vill fortsätta. Han skulle verkligen behöva det. Han behöver få lite mer koll på kroppen liksom. Han sysslar inte med någon idrott annars. Nästa pass är på fredag.
Alla var jättehungriga nu ikväll. Sambon vill fortfarande ha potatisgratäng. Det ska vi äta imorgon (tror han). Ikväll blev det potatismos och falukorv. Nu är jag trött och mätt.
Jag har rensat ur två garderober idag. Det kan bli en ledig garderob till mig när jag har rensat färdigt. Jag har en byrå att ha mina kläder i och så har jag plats på golvet förstås. Sambon har 5 garderober tror jag. Han är mycket mer klädintresserad än vad jag är. Han vill gärna köpa dyra märkeskläder. Han har drösvis med skjortor. Nu har jag "slängt" en hel del av dem. Jag tror inte att han kommer att märka något. Tonåringarna bryr sig inte om märken. 14-åringen vill inte klä sig för  färgmatchat. Det gillar han inte. Å så gillar han inte munktröjor. Jag vill att mina kläder ska vara sköna, bekväma och helst inte för dyra. Nu känner jag att ni tänker "intesseklubben antecknar". Visst gör ni?! Jag skall inte tråka ut er mer nu.

3 kommentarer:

Malla sa...

Vilken underbar tapet!

Daniel sa...

Mos, tränas å rensat kläder! wow! imponerande hurtig!!

Knasterfaster sa...

Hej Malla! Tack!

Hej Daniel! Tack!