torsdag 21 januari 2010

Härligt!

8-åringen hade med sig en kompis hem ifrån fritids idag. Lilla A är ett år yngre än 8-åringen och går i 1:an. Det är så härligt att smyglyssna på dem tycker jag. De hinner resonera om allt möjligt mellan himmel och jord när vi travar hem ifrån fritids. Idag diskuterade de mest solen och planeterna. När vi kom hem rusade de upp på 8-åringens rum och stängde dörren. (Betydde nog att jag inte fick vara med och leka). 40 minuter senare kom de ned och satt sig vid en dator. De gick in på Youtube och lyssnade på låtar samtidig som de spelade något spel (precis som storebrorsorna gör fast de lyssnar på Spotify). 14-åringen satt med mig i köket och lyssnade på småkillarna när de sjöng med till musiken. Han drog faktiskt på smilbanden han också och höll med mig om att det lät allt bra charmigt där innifrån datorrummet. Efter en stund hörde vi dock hur de diskuterade att de skulle köpa något (yo-gi-jo-kort?) på Tradera!? Jag stoppade dem. Jag har själv ingen erfarenhet av Tradera så jag vet inte hur det går till. Jag blev rädd att de skulle göra något som kunde bli dyrt för mig... Åh, det är allt bra härligt med ungar och väldigt mysigt  att 14-åringen kan tycka att lillebror är lite charmig ibland också (istället för bara jobbig). Imorgon är det äntligen fredag och sovmorgon igen!

3 kommentarer:

Malla sa...

Jag hoppas Fabbe kommer tycka om sin syster då han är 14 och ohn 7. Hon kommer säkert vara lite småjobbig me honom, men jag hoppas verkligen att han kommer vilja hänga lite med henne :) Han kommer säkert vara hennes största idol misstänker jag :)

Knasterfaster sa...

Hej Malla! Det är 15-åringen som är 8-åringens största idol. Det är verkligen härligt att se! 15-åringen har otroligt tålamod med 8-åringen och de är nästan aldrig osams. 14-åringen och 8-åringen kan konkurrera lite mer (om 15-åringens uppmärksamhet t.ex) och mellan dem uppstår det lite bråk då och då.

nillas liv på pinnen sa...

Man kanske skulle ha skaffat sig en sladdis. Låter rätt mysigt.