lördag 23 januari 2010

Lite sen igen

Jag tror att jag har gjort mina inlägg ganska sent på kvällarna den här veckan. Jag vill vara ifred när jag skriver och det är ju svårt att få vara det ibland. Ibland är jag ju inte hemma förrän sent heller och det är inte alltid som jag sätter mig och bloggar det första jag gör.
Idag har jag fått en award. Det blev jag jätteglad för. Det var som ett kedjebrev. Jag skulle skicka awarden vidare till 7 andra bloggare. Det var lite svårt för mig. Jag följer bara 3, egentligen 4 men den fjärde är en butik så den räknas inte tycker jag. De jag följer fick naturligtvis varsin award. Det är ju för att de är så speciella och unika och roliga och intressanta som jag valt att följa dem så självklart skulle de ha varsin award. När jag som bäst höll  på och funderade på vilka 4 andra som jag skulle ge awards så hittade jag en  speciell, unik, rolig och intressant bloggare som jag valde att följa på direkten. Bloggen heter "vuxnamanniskorharintehamstrar" och jag gav henne en award också för själva bloggnamnet var ju så himla sant.  Sedan gav jag en award till min älsklingsbrorsdotter som jag är den verkliga knasterfastern för. En gav jag till en bloggare som jag valt att sluta följa. Hon skrev så många inlägg så så jag blev faktiskt lite stressad av att se alla uppdateringar hela tiden. Nu kikar jag in till henne då och då i för hon är också väldigt speciell, unik, rolig och intressant. Jag gav en award till Liljas mamma för att hon har en dotter som är så himla söt!
Jag fick en ny följare idag också! Nu har jag fem!!!

4 kommentarer:

Nillas liv på pinnen sa...

Försöker klura ut vilken av dom som är jag. Inte den med hamstrarna iallafall för någon hamster har jag inte i mitt namn (och ingen annanstans heller).

Knasterfaster sa...

Åh förlåt Nilla!!! Jag följer dig men jag har dig sparad på favoriter istället för bland "bloggar jag följer". Det är pga S D. Jag är helt otroligt feg och konflikträdd. Jag var rädd att få in en arg gubbe här på min blogg om jag följde dig offenligt. Usch vad jag skäms för det nu när jag skriver det här. Det borde ha stått jag följer 4 och den femte är en butik och den 6:e besöker jag då och då. Då är du alltså en av de 4. Kram och förlåt!

nillas liv på pinnen sa...

Jag var också rädd att få in dom på min blogg förra helgen men de kom aldrig. De hade alla möjligheter eftersom jag var med i debatten med min "logga" som det bara är att klicka in sig på.
När jag tänker på det tror jag faktiskt att de var in och kollade men sket i att skriva något när de såg att jag bara var en tant i medelålderskris.
Och efter den där debatten känner jag förresten inte att de är så farliga längre. Mest korkade bara.

F ö följer jag flera bloggar som jag inte "följer" i formell mening. Man gör som man vill med det. Förlåt behöver du verkligen inte be om! Är glad att jag fick en award. =)

Knasterfaster sa...

Förtydligande: Jag är inte alltid feg och konflikträdd. Jag är rädd för "gubbar" som inte kan kontrollera sin ilska. Jag blev verbalt misshandlad av en man för 2 år sedan. Borde ha polisanmält honom för förtal och olaga hot men gjorde inte det.