måndag 4 januari 2010

Vad vi har gjort idag

Kromhantlar I dag har jag varit iväg till gymet igen. Två gånger har jag varit där. Har haft ett långt uppehåll. Gymet har flyttat till nya lokaler. Jättefint! Tyvärr är det dubbelt så hemifrån och dit nu. Det kanske är bra för då blir jag uppvärmd av att cyklelturen. Jag "fick" en personlig genomgång och ett personligt träningsprogram - steg 2. Nu tänker jag köra mer mage. Hoppas den blir platt och fin. Jag fick dit 15-åringen och sambon också och nu tänker de också börja träna. Kul! Imorgon ska jag dit två gånger igen. 15-åringen skall dit på genomgång steg 1 kl. 11 och sedan skall 8-åringen gå ett Easy-Line pass för barn. Sambon fick en ganska så bra rabatt (10 kr/kg om ni minns?). 15-åringen väger så lite så vi får nästan betalt för att han går där. Han kommer att få träna helt gratis i en vecka till att börja med.
Jag har semester och det är så härligt! Har tvättat massor av maskiner tvätt. Tyvärr har vi ingen torktumlare (som fungerar) så nu kan jag inte tvätta mer för jag har ingenstans att hänga det som tvättats. Skulle vilja göra om vår tvättstuga helt och hållet och funderar på att kontakta Simon och Thomas.

4 kommentarer:

Malla sa...

men oj, träna 2 ggr per dag?! det var hurtigt, själv ligger jag fortfarande i startgroparna för att skaffa gymkort...men jag har kommit in i ngt lat-il. Gillas icket!

Daniel sa...

Jisses så duktig du e, wow!

Fortsätt i samm stil du, Kommer ju vara toppelitform inom kort!

Gafflan sa...

Tvätten ja...började med att sortera i berget igår och körde i alla fall en maskin. Evighetsarbete tycker jag att det är.

Knasterfaster sa...

Malla, Daniel, Gafflan! Bättre att träna två gånger en dag än ingen gång ingen dag tänkte jag! Jag har fortfarande tre fulla tvättkorgar kvar att tvätta. Vem har ställt hit dem?!