måndag 25 januari 2010

Läggdags


Det är min tur lägga snart 9-åringen ikväll. Det blev lite sent. För jag satt och tittade på guldbaggegalan och glömde bort tiden. Nu ligger han här bredvid mig och hjälper mig att blogga. Han undrar vem som läser det jag skriver och vilka ni är. Det är svårt att säga vilka ni är tycker jag. Jag säger att ni är mina vänner. På bilden har 8-9-åringen somnat på en soffa på Gran Canaria. Han vill att ni ser hur han ser ut när han sover. Min yngste lille store son fyller 9 år på fredag. (Han ska få en cykel - han läser inte så bra ännu så jag kan skriva det). God natt från oss två.

5 kommentarer:

Finnpajsaren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Malla sa...

Fin pojke :) Min Fabbe blir 8 nästa helg, så snart blir det kalas här med. Han vill ockås ha en cykel. 21 växlar, bakåttramp och fjädring ska det tydligen vara. Känns dock lite synd att köpa en cykel just ni då vi ändå inte kan cykla här innan maj!

Knasterfaster sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Knasterfaster sa...

Oj ursäkta att jag tog bort din kommentar. Förlåt! Jag skulle ta bort min egen. Gjorde ett stavfel som jag inte tyckte om. Jag läste din kommentar "...hälsa från en tant som tycker om fåglar och som bor ganska nära er men ändå inte" Han svarade "jaha hon med domherrarna. Var bor hon då?" Jag svarade att jag tror att du bor i ett samhälle på fem bokstäver ganska nära oss.

Knasterfaster sa...

Malla! Jag tror att min son också allra helst vill han en sådan cykel men det blir nog en med 7 växlar och fotbroms. Sambon tror att han är lite av en cykelexpert så vi låter honom välja.