måndag 11 januari 2010

Trött som en pannkaka

Herrijösses vad trött jag är! Har ju nästan vänt på dygnen när jag var ledig. Igår sov jag till kl. 11. Idag var jag tvungen att vakna kl. 06.30. Det vara ganska lite att göra på jobbet idag. Jag ägnade förmiddagen åt att ta hand om e-posten. Det var lagom svårt. Jag åt en god fisksoppa till lunch och när jag satt mig för att jobba igen så var jag halvdöd. Det var inte lätt att jobba då. Hämtade 8-åringen på fritids kl. 16 och sedan gick vi till mataffären för att handla, mjölk, ägg, mjöl, grädde och sylt. Jag tänkte göra pannkakor nämligen. Nu undrar jag hur jag skall orka vispa en smet. Inte lär jag bli speciellt mycket piggare av en sådan diet heller. Undrar om jag kan få sambon att göra pannkakorna. Han kom just hem ifrån sitt jobb. Han är säkert inte lika trött som jag. Hoppas jag. Vet ni vad han säger nu!? "Har du varit och handlat!? Vilken överraskning!" Jag handlar inte så ofta. Jag brukar skylla på att jag inte har någon bil. Eftersom jag inte har något körkort så har jag ju inte det. Sambon har körkort och bil. Det är nästan bara fördelar med att inte ha körkort ska ni veta.

4 kommentarer:

Malla sa...

JOho du, jag ångrar att jag tog förkortet. Nästan iaf. Leon har inte något så jag får minsann köra hela tiden. Jag gillar inte ens att köra bil! Om ingen hade körkort skule vi inte heller behöva bekymra oss om bilskatter försäkring och besiktning.

Gafflan sa...

Måndagar!!! Finns inget värre än att vakna och stå upp som i chock. Har man dessutom varit långledig och haft sovmorgon...HALLÅ...säger jag bara.
Hoppas att tisdagen blir bättre.
Ha en skön kväll.

nillas liv på pinnen sa...

Haha, jag har inte heller körkort,men en make med, så jag vet precis vad du pratar om. =)
Även när det gäller tröttheten, tyvärr.

Knasterfaster sa...

Malla: Min sambo gillar inte heller att köra bil. Vi sparar mycket pengar på att jag inte har körkort. Hade jag haft det så hade vi med all säkerhet haft två bilar.
Nilla: Så roligt att vi är så lika!!!
Gafflan: Kvällen blev faktiskt riktigt bra. Imorgon är det äntligen tisdag!