tisdag 12 januari 2010

Ursäkta mig

När jag kom upp gick sambon och la sig. Han tyckte att jag hade varit tråkig ikväll. Hoppsan. Skönt att få lite egentid. I morgon kväll skall jag på skolrådsmöte så då hinner jag inte heller umgås med honom. Vi kanske kan hinna med varandra lite på torsdag.  Borde väl vara dags för sambons återbesök på gymet då Jag har varit där ikväll, det var därför jag inte var hemma förrän 18.30. Sambon gjorde jättegod Chili con carne till middag idag. Jag satt kvar i bilen när han handlade lite ingredienser som behövdes till den. Han hade hämtat mig vid gymet för oooturligt nog så kom bussen precis i tid så jag missade den och nästa buss skulle inte komma förrän om 40 minuter.
Om ni undrar så har jag fortfarande inte slängt ut min megabarrande gran. Det har varit för kallt. Imorgon åker den ut för då är det ju tjugondedagknut. Nu går jag och lägger mig. Det brukar inte vara några problem för mig att somna fastän jag sovit i soffan.

1 kommentar:

Gafflan sa...

Chili con carne var länge sedan jag åt, gott. Granen tog jah bort under trettonhelgen, vi har plast, men jädrar vad den barra ändå ;)