måndag 18 januari 2010

Jobbet

Läste i tidningen i morse om en bloggare som blivit av med sitt jobb pga det hon skrivit. Hujedamej. Bäst att vara försiktigt med vad man skriver. Jag trivs bra på mitt jobb och jag har en bra chef. Jag har jobbat idag och tiden gick fort så jag hade nog roligt. Nu tänkte jag ägna mig åt lite skitsnack om jobbet. Jag åt lunch med E. Hon är en bra arbetskamrat men jag gillar inte när hon talar om hur hård i magen hon varit och hur länge hon suttit på toaletten på arb.tid.Jag vill inte veta det. Jag vill inte höra om det på min lunch.  Hur länge får man vara på toa på arb.tid egentligen? Kan man bli avskedad på grund av långsittning?

Här är det snorhalt. Jag har halkat omkull i en trappa och slagit mig i en tå. Nu måste jag nog titta om den är blå.
Ha det bra. Gå försiktigt!

5 kommentarer:

Malla sa...

Haha jag förstår att du inte vill höra om det på din lunch! Jag tror att man måste gå på toa på sina raster. Tar det längre tid än det så kanske man får söka dispens.
Vet du, jag gillar inte mitt jobb och skulle nästan bli glad om jag fick sparken. Men jag försöker att inte säga det så högt, fastanställning är en bra sak dessa tider.

Gafflan sa...

Har man sånna problem med magen kanske man ska gå till doktorn och förresten vem vill höra sånt skitprat på sin rast ;)

Knasterfaster sa...

Hej Malla! Dispens eller avdrag på lönen borde det vara. Tråkigt att du inte trivs på ditt jobb. Hoppas att du inte behöver få sparken utan att du blir headhuntad till ditt drömjobb snart (så att du har nytt jobb lagom till att föräldraledigheten är slut).

Hej Gafflan! 30 minuter på toa för att göra stora A kan inte vara friskt. Nästa gång hon nämner något om det skall jag säga åt henne att söka hjälp.

nillas liv på pinnen sa...

Haha, det borde varje arbetskamrat veta att skitprat tar man inte vid lunchen. Ev inte annars heller. Beror på karaktären.

Knasterfaster sa...

Hej Nilla!
Jag tål skitprat men har svårt för distanslöshet.