måndag 4 januari 2010

Besökare på bloggen

Jag är lite bekymrad. Jag har ju haft några nya besökare på bloggen under den senaste tiden. Vet inte vad jag ska tycka om dem. Jag blev besviken när jag såg att en av dem som lämnat en kommentar hade lämnat exakt samma kommentar på massvis av bloggar. Varför gör man så? Är det bara för att få fler besökare till sin egen blogg? Jag förstår inte det där. Varför skall man till varje pris locka besökare till sin blogg? Är det en sport? Jag gillar inte sport. Jag känner mig misslyckad när jag går på sådana där trick. Det är som reklamutskick tycker jag. Jag gillar inte reklam heller. Finska killen (vill inte skriva ut namnet men initialerna är D.F) vet jag inte heller vad jag skall tycka om. Han verkar käck och rolig och så älskar han svenska kvinnor, eller? Vill han också bara få besöksrekord och så har han kommit på ett smart sätt att locka besökarna till sig?
Jag vill inte slå rekord med min blogg. Jag vill inte ha reklam på bloggen heller. Min blogg ska vara nästan lika svår att hitta som en nål i en höstack. Känslan för den som hittat hit kall vara som när man har vunnit 25 kr på Triss ungefär. Då är jag nöjd. Nja förresten kanske inte 25 på Triss utan snarare 10 kr på en TIA kanske. Lite småtrevligt sådär.

6 kommentarer:

Malla sa...

Mm du, det där såg ju jag med. HOn tjejen som länade kommentar sists blev jag så glad för - jag gillar ju nya läsare, sen såg jag att hon kommenterat exakt samma hos en massa av bloggar som jag läser. KOmmer inte att besöka hene igne om det inte är sp att hon tittat in LÄSER vad JAG skrivit och sen lämnar en kommentar.
Samma med killen...jag får inget grepp om människor - med det är väl det som är grejen kanske. Jag skulle aldrig lämna en kommentar hos någom om jag inte läst ett av deras inlägg.

Knasterfaster sa...

Hej Malla! Grattis till att du har lyckats hitta min blogg!!! Tack för att du både läser OCH kommenterar det jag skriver. Att du följer mig är som att jag har vunnit ett fint pris tycker jag!!!

Gafflan sa...

Det är roligt med nya besökare på sin blogg. Därför vill jag tacka för besöket inne hos mig och du är välkommen åter om du finner något som intresserar dig. För övrigt tycker jag att ska man kommentera så ska man självklart ha läst inlägget.
Tack och på återseende.

Malla sa...

Hmm, jag får väl be om ursäkt för den fasansfulla stavningen i min förra kommentar :S

Knasterfaster sa...

Malla: Du behöver inte be om ursäkt. Jag tänkte att du kanske skrev med högerhand för att du hade vänsterhanden upptagen med något annat som krävde mer intelligens?!

Agneta sa...

Kul att du hittade till min blogg! : )

Tyvärr är det väldigt många som kommenterar enbart för att få besökare. Det var extra vanligt när Metrobloggen betalade folk för att blogga, när de kom upp i 5000 (godkända) sidvisningar fick de betalt. Då tiggde folk verkligen läsare.
Och den här då: "ska vi länka varann?" eller ännu värre: "jag länkar dig om du länkar mig" - länkar gör man väl för att man gillar att läsa en blogg??!!

Ha det gott!