onsdag 28 december 2011

En onsdag

När jag kom hem från mitt arbete ikväll var jag iskall om stjärt och lår. Hade jag inte haft mitt lurv/sadelskydd så hade jag varit ännu kallare. Sambon erbjöd mig uppvärmning i sängen under täcket men jag föredrog att sitta i soffan under en filt och dricka en kopp te.

Igår när jag skrev att mina syrener knoppas så menade jag inte det. Jag menade att de grönskar, att bladen har börjat utvecklas, inte att de snart kommer att blomma. Förresten glömde jag skriva att Sambon vindsurfade igår. Idag har svärmor, svägerskan, Sambon, Mellan, Största, Minsta och Kusin Liten varit och bowlat. Jag har bara arbetat. Har stått i kassan 07.30 - 17.00 både igår och idag.

Min dator sjunger på sista versen. Den halvdör ideligen. Jag blir frustrerad av att jag är tvungen att trycka på f*n-knappen + månen väldigt ofta. Batteritiden är cirka 5 minuter och sedan måste jag ladda och laddarsladden är glapp och laddar bara om man slår på den eller håller den i handen.

12 kommentarer:

Mallan sa...

Köp en MAC om du ska ha något nytt!

Singelmamman sa...

Månen? Vilken knapp är det? Min PC har inget batteri längre. Så jag måste ha sladden i hela tiden. Den är i och för sig inte glapp. Min PC är bara drygt ett år.

Fru Venus sa...

Samma fel som min förriga fick innan den gav upp. Men du, hur valde du soff-te framför sambo-säng?? Helt obegripligt, för du har rätt, han påminner om Mads :-) en tysk skådespelare som jag älskar! KRAM

Shamrock sa...

om du hade låtit sambon värma dig hade du nog fått en ny dator av honom....

h sa...

Sambovärmning är väl effektivare än te och bok?! ;)
Och vad är det för måne du pratar om?

Malde sa...

Sambo-uppvärmning is da shit!

Det är en ny dator också...

Kram till dig

pia68 sa...

Te får man alltid och var som helst, sambo-uppvärmning inte så ofta eller var som helst..

Malla sa...

Ny laddsladd då? Det kostar några hundra :)

Tantaluran sa...

Gott slut och gott nytt år!

nillas liv på pinnen sa...

KÖP NY DATOR!

Erika sa...

Det är svårt att välja mellan sambouppvärmning och té måste jag säga. De är ju båda mina favoriter (då menar jag min alltså)! :-)

Karin sa...

Min dator är precis likadan, men jag har inget batteri i min längre, det har redan dött. Måste sitta blixtstilla, minsta lilla rörelse får sladden att POFF, så får jag börja om..

Han som vindsurfar är inte rädd att bli kall..

Hemma går jag runt med en yllesjal på mitten för att inte råka ut för en UVI till.

Det är tur ingen ser mig!