söndag 25 december 2011

Juldag

Juldagen liksom gårdagen har vi tillbringat hos Svärmor. Promenaden vi tog idag var 5 km. Minsta och Mellan gick inte med. Minsta ville fortsätta på sitt legobygge som han fick i julklapp igår och Mellan var rent allmänt tonårstjurig - trodde vi. Han klagade på huvudvärk och ville bara hem. När vi kom hem kräktes Mellan när han klev ur bilen.

Det blåser halv storm här utanför. Jag har tagit in en av mina fina julklappar som har stått ute på trappan idag. Jag var rädd att den skulle blåsa sönder. Det är en stor fin ljuslykta som ser ut som ett hus. Den fick jag i julklappsbytet som vi hade mellan oss vuxna igår. Sambon fick en stor jättestor fickplunta.

Det är synd om Sambon tycker jag. Han gav mig  ett sadelskydd  i julklapp. Av mina söner fick jag en fin fruktkorg. Sambon fick ingenting av mig och ingenting av pojkarna. Sambon och jag skulle inte skulle ge något till varandra.Vi har precis köpt ett nytt kök så vi hade bestämt att vi skulle köpa en uppsättning nya kastruller istället för att ge varandra julklappar. Han fick en biobiljett av sin mor.

Av en bloggvän fick jag en hel bunt röda virkade hjärtan. De hänger i vår julgran. Tack, jag blev jätteglad! 

2 kommentarer:

h sa...

Han kanske inte har varit så snäll i år?

Knasterfaster sa...

Helena: Min sambo är alltid snäll. :)