lördag 10 december 2011

Julpyntat

Bilden har jag lånat av en kompis på FB

Det är fint med röda skor. Eller hur Fru Venus? Man kan julpynta med röda skor istället för med tomtar.  

Har ni julpyntat ännu? Det har inte vi gjort. Det tänker jag göra den 12:e. Dagen innan Lucia. Vet ni vad som är förskräckligt? Vi har inte ens en sådan där stake med fyra ljus i år. Första söndagen hade vi inga ljus hemma. Förra söndagen var jag för sjuk för ens orka tänka på ljus och stakar. Imorgon är det tredje advent. Det känns nästan som att det är för sent att börja tända ljus i staken då.  Vi har fortfarande in köpt ljus...

Nu ska jag stryka stjärngosselinnet till Mellan. Han har två kyrkokonserter med vokalensemblen ikväll. 

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Röda skor är ett otroligt snyggt året runt pynt :-) Satsa på ljus till den fjärde advent och tänd alla då. Mailat, dig, KRAM!

Singelmamman sa...

Jag har pyntat, pyttelite. Stjärnor i fönster, en röd lampliknande kon som lyser, den står på vardagsrumsgolvet, en adventsljusstake i köket, en tavla med en jultomte, en stående jultomte och lite julblommor. Mina tonåringar är inte så intresserade av att pynta, inte jag heller. Så det blir nog bara julgardiner, som ska hängas upp nästa helg.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Så får det bli med ljusen för vi glömde köpa ljus i dag också.
Singelmamman: Julgardiner - javisst ja! Det hade jag glömt.

Tant Grön sa...

Ja. Kanske ska man pynta med skor i jul. Skorna vet jag oftast vart jag har. Julpyntet brukar jag däremot ha dålig koll på.

Shamrock sa...

haha - gillar ditt julpynt (med de röda skorna)