lördag 25 maj 2013

Om ni undrar

Ni som tittar på er statistik ibland kanske undrar varför jag besöker er blogg 3 111 gånger på en kväll? (nu överdrev jag på antalet gånger). Det är för att jag av någon anledning kastas tillbaka till min egen blogg när jag vill läsa kommentarerna under era inlägg. Så jag håller på så där och går in och kastas ut flera gånger innan jag antingen lyckas läsa kommentarerna eller ger upp. Det finns några bloggar jag överhuvud taget inte kan kommentera på också. När jag klickar på kommentera så slängs jag ut. Mycket irriterande och inte alls roligt.
Min sambo är förkyld och har jätteont i halsen.
Igår kväll åt vi kebabrullar till middag.
Igår hade jag jätteont i mina anklar. De var varma och svullna också. T.o.m Sambon såg hur svullet det var. Någon som brukar svullna över anklarna och vet vad det beror på?
Idag ska jag cykla till MarthaMildred och titta på kläder.
Jag skulle kanske behöva göra ett schema på vad som behöver göras innan Störstas studentmottagning. Räknar med 5 - 15 gäster. De som kommer får helt vanlig traditionell smörgåstårta. Ska kanske baka en mintchokladkaka också. Har fått recept på det av en arbetskamrat. Den är tydligen supergod och väldigt enkel att göra. Jag är ledig hela studentveckan så jag hinner kanske baka en sådan om jag får lust.
Ikväll ska vi på konsert i en kyrkan. Mellan ska sjunga med sin kör. Vi får höra smakprov från vad deras kör bidrar med vid körtävlingen i Österrike i nästa vecka.

1 kommentar:

Fru Venus sa...

Du har säkert vätska i fötterna/benen, därför svullna, ta det lite lugnt :-) Berätta vad folk tyckte om minttårtan sen