söndag 12 maj 2013

De röda skorna

De här skorna hade jag på mig när jag var på begravning. De är lite röda men det gjorde ingenting. De passade fint ihop med det svarta jag hade på mig. Jag lånade skor och kläder av Martha-Mildred. Hade bara på mig en spetskofta som var min. Jag hade långbyxor och det hade samboänkan också. Jag kännde mig helt rätt klädd. Tänk så bra!

Min Minsta har alltid varit duktig på att ge komplimanger. Nu när han är 12 och tonårscool (swag?) så duggar komplimangerna inte lika tätt som då han var yngre men igår fick jag en. "Nu syns din nya hårfärg, du är fin när du har håret sådär bakom öronen. Du ser mycket yngre ut". TACK! :)

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Väldigt fina skor och en komplimang som jag är säker på att stämmer bra :-)

Jigglypuffan sa...

Hm, kommer osökt att tänka på Dorothy i trollkarlen från Oz ;-)

Mika sa...

Dom är väldigt fina dina skor. Jag ser mig dig framför mig.
Visst är det en speciell känsla när man känner sig rätt klädd för ögonblicket? Jag känner mig redo om jag är det och som jag är på fel ställe i livet när jag inte är det. Kläder är märkliga på det viset. Ytliga men ändå så innerliga.
Det verkar som du haft härliga dagar den sista tiden. Härliga trots begravning.
Jag bloggar väldigt sällan nu för tiden. Hoppas att jag kommer in i det snart igen för jag saknar det. Saknar mina bloggvänners kommentarer och saknar en del som bloggar mer sällan än mig.

Kram på dig!
//mika

Singelmamman sa...

Säger som de andra. Fina skor. Och minsta är en hejare på fina komplimanger.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Trots att skorna var höga så var det väldigt sköna!
Anette: Jag ser gärna ut som hon!
Mika: kläder och hår är väldigt viktigt. I alla fall för mig. Det måste kännas rätt. Jag har varit dålig på att kommentera den senaste tiden. Idag har jag försökt skärpa mig. En som inte har bloggat på väldigt länge ska jag kanske träffa till helgen. KRAM
Singel: Minsta ska nog jobba i klädaffär när han blir stor. :)

esterii sa...

Komplimangerna brukar pausa några år framåt nu. Kan bli lite åt andra hållet istället:) Men sedan vänder det igen .Allt gott

Mika sa...

Hälsa denna bloggare från mig!!!
Kram

Knasterfaster sa...

Esterii: skönt att höra!
Mika: Det ska jag absolut göra!