lördag 2 januari 2010

En helt vanlig dag.

Jag har sovit gott inatt. Jag sover nästan alltid gott. Jag tycker om att sova. Sambon hade sovit dåligt. Han förstår inte hur jag kan sova när det inte är helt tyst i huset. Han påstår att ungdomarna väsnats i rummet ovanför vårt sovrum. Det störde inte mig. Tydligen. Går det att slå rekord i att somna snabbt? Jag har aldrig tagit tid men jag tror att jag kan somna på under 10 sekunder blankt. Det är väl snabbt? Sambon tycker att det är sjukt. Han förstår inte hur jag bär mig åt. Det vet inte jag heller. Jag bara somnar. Sambon påstår att han har svårare att somna när jag redan sover. Det är ett problem för oss  honom.

Sambon betalar räkningar. Jag och Nisse sitter och myser i soffan. Nyss bet han mig i knäet, det kittlade. Nisse är ett av våra marsvin.  Nisse kan också somna snabbt precis som jag.

Det är skönt att vara ledig. Idag skall jag nog gå ut gå en långpromenad. Jag skulle vilja åka längdskidor men jag kan inte. Jag skulle vilja lära mig åka på plan mark. Alltid när vi skall åka skidor så åker vi där det är väldigt kuperat. Det tycker jag är jobbigt för jag ramlar hela tiden. Jag skulle vilja åka på en sjö. Det har vi gjort en gång. Då ramlade jag inte alls. När vi åker slalom ramlar jag inte heller för jag åker väldigt väldigt försiktigt. Jag har åkt Trollspåret i Sälen några gånger. Det har gått bra.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej hej,

Snubblade in på din blogg för första gången idag.

Lär återkomma!

Hoppas att våra väger möts via våra bloggar under 20HUNDRA10.

Må så gott och god fortsättning

Mvh Camilla, En mammas dagbok

Knasterfaster sa...

Hej Camilla! Kul att du hittade hit! Välkommen åter!

Timea sa...

Hej!

Kul att du hittade min blogg! Tack för inlägget och välkommen åter!
Tonci