torsdag 8 december 2011

SEMESTER

10 dagars ledighet. SÅ HIMLA SKÖNT! Jag ska bara göra sådant som jag vill och har råd med. Några har frågat mig varför jag inte tar ledigt i mellandagarna istället för nu. För att då får jag inte vara ensam! Jag tycker om att vara ifred för då får jag mycket mera gjort. Om jag får en massa gjort när jag är ensam hemma så kan jag njuta så mycket mera av den lilla ledighet jag får sedan i jul och nyår. Då kan jag verkligen unna mig att just bara vara ledig. Så ligger det till förstår ni. Nu tänker jag inte ha några överambitiösa planer på vad jag ska få gjort. Om jag får lust ska jag ta itu med några av hemmets varbölder. Tvättstugan är en sådan varböld som jag önskar att jag vill ta tag i. Min klädförvaring är också en pain in the ass för mig. För sambon också. Kanske mer för honom än för mig faktiskt. Då är det mer pain in hans ass förstås. Det är tråkigt för honom att behöva gå och ha ont på min bekostnad. Kanske att jag bakar en eller annan kaka.

Jag har mätt om CRP (snabbsänkan) och den hade sjunkit. Först sjönk den till 26 igår och sedan till 12 idag. Bakterierna är borta ur urinen men jag har lite för mycket ketoner. Måste se till att dricka mera.

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Åh vad vi tänker likadant! Jag älskar att vara ledig när ingen annan är hemma! Fast gör nåt smått i alla fall, lite synd på sambons snygga ass ;-) Mailar dig, KRAM!!

Tant Grön sa...

Åhh. Lyx att få vara ensam hemma! Det önskar jag mig i julklapp!

Gafflan sa...

Synd att sambon har ont men jag förstår precis att du njuter av ensamheten för sån e jag också. Nu har jag ingen semester att ta ut så jag får vackert vänta till sommaren. :(

nillas liv på pinnen sa...

SKÖNT med ledighet. Och ensam ledighet kan man verkligen behöva när álla barnen bor hemma, som dina gör.

Det finns ett engelskt uttryck som heter 'potter about', du kanske har hört det. Iaf så betyder det ungefär pyssla runt hemma. Jag gillar det uttrycket.

mockapocka sa...

Och vad är ketoner? Något man bör ha koll på eller kan jag bara lämna den kunskapen till någon annan att ha koll på?

Lagom mycket ensamtid är livsnödvändigt. På onsdagar sysslar jag med lite potter about i sällskap av mig själv. Jag har efter denna höst med lediga onsdagar bestämt att jag för all framtid ska ha lediga onsdagar. Very nice indeed.

Västgötskan sa...

Ganska klokt skulle jag vilja säga. Ibland är det skönt att bara få vara och vara ENSAM. :-)

Maria sa...

NJUT!!!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Mejlar mig?! Åh så spännande!
Tant Grön: Hoppas du får det i julklapp!
Gafflan: Jag tror det är väldigt trevligt att vara ensam i ditt sällskap.
Nilla: Ja, verkligen SKÖNT. Potter aboout är kanske inte riktigt min grej. Det där småpysslandet ger jag inte mycket för. Det ska vara stora projekt.
Mockapocka: Ketoner behöver du inte oroa dig för. En ledig onsdag varje vecka livet ut låter som ett bra beslut!
Västgötskan: Jag kan vara klok ibland också.
Maria: JA det ska jag göra!!!

Osloskånskan sa...

Hade du en "tyst" UVI? Lilla vännen då...

Knasterfaster sa...

Oslo: Den UVI:n sa inte ett knyst.