lördag 25 maj 2013

Konsertkväll ikväll

Ikväll har jag varit på konsert och lyssnat på de här. Titta noga så ser ni Mellan där i klippet. De är otroligt duktiga så det är riktigt synd om er som missade konserten med Vokalensemblen ikväll.

Mellan skulle vara på samling i kyrkan inför kvällens konsert kl. 17 och någon hade skrivit i kalendern här hemma att konserten började kl. 18. Sambon var för hostig för att få följa med och Minsta ville inte följa med. Jag tyckte att Sambon kunde skjutsa Mellan och mig samtidigt för en timma är ju inte så lång väntan. Sagt och gjort. Vi fick skjuts och Mellan gick in i kyrkan medan jag tog mig en stillsam promenad på kyrkogården. Kl. 17.30 anslöt sig svärmor för Sambon hade sms:at henne tid och plats. Vi gick in i kyrkan för att få bra platser. Det visade sig att vi kom först. För vi kom 2 timmar för tidigt!!! Nåja sämre nöje än att gå runt på en kyrkogård i två timmar en lördagskväll kan man ju ha. Det var dessutom en ljuvligt skön lördagskväll. Svärmor och jag gick runt och läste på gravstenar.

1 kommentar:

Shamrock sa...

Tur att det var fint väder. Att gå runt på en kyrkogård i spöregn är inte så kul. Om det var två timmars väntan skulle jag blivit väldigt kissnödig innan det började