söndag 2 januari 2011

Jag är ute och går nu

Sambon och Minsta åker slalom. Jag har sagt att jag kan gå ut och gå här hemma. Jag ska göra det - senare. Först ska jag städa. Sambon tror att han har hittat en sådan där sladd som vi behöver så vi kanske inte behöver köpa en ny. Yippee!!!

Ahhhh, så underbart det är när det är helt tyst och lugnt i huset! Det var länge sedan. Det enda som hörs är bruset av ett flygplan utanför. Största och Mellan är hemma men de är på sina rum och det hörs inte. Sambon och Minsta hörs inte så mycket de heller när de är hemma men skillnaden känns ändå. Om jag hade fler semesterdagar så skulle jag ta ledigt en vardag och bara vara hemma helt själv. Det skulle vara underbart. I år ska svärmor med till Sälen på sportlovet. Tänk om jag kunde få stanna hemma då. Det får jag inte. Man måste umgås hela familjen när man har ledigt. Det är lag på det - tror jag. Vad ska jag i Sälen att göra? Jag åker ju inte ens skidor. Jag är allt bra konstig. Hur jag jag kunnat bli så här? (Det är inte meningen att ni ska svara på den frågan).

Snart fyller en av mina allra bästa vänner år. Min brors äldsta dotter fyller också år den här veckan. Det skiljer 20 år mellan min vän och min brorsdotter. Min vän är är lika gammal som min bror. Hur mycket fyller min brorsdotter? (Svara på det den som kan).

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag kan inte svara på en enda av dina frågor. Jag vet dock att du inte är konstig. Men den där lagen om att man måste umgås med sin familj och släkt när man är ledig tror jag faktiskt upphörde den 1 januari 2011. Så det så.

Knasterfaster sa...

Tänk att du vet så mycket. Den där lagen hade jag ingen aning om. Konstig att du inte vet som fyller år snart.

Fru Venus sa...

Din brorsdotter fyller 27 :-)

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Lysande, du har helt rätt! Min bror blir 47 år i år.

nillas liv på pinnen sa...

Stanna hemma istället för att följa med till Sälen! Då får du ju flera dagar hemma själv.
När mina barn var mindre tog maken själv en gång om året med dem upp till hans föräldrar i Norrland. Kvar hemma var jag och huset. Herregud vad jag njöt av de dagarna!