söndag 23 januari 2011

Sömn och presenter

Varför är det mig det är fel på när det är jag som inte har ett problem? Det undrar jag idag.
Jag ska nämna två saker som jag inte har några problem med.

1. Att somna och att sova.
2. Att handla presenter.

Att inte har problem med de saker som jag just nämnde provocerar andra. Förlåt mig men jag tycker faktiskt att det är de som har svårt för 1 och 2 här ovan är de som har problem. Klanka inte ned på mig för att jag tycker om att sova och för att jag tycker att det är lätt att handla presenter.

Jag blev visst lite gnällig nu när jag har hållit på och städat en stund. Vilket humör är ni oftast på då ni städar?

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag är irriterad när jag städar, för att det alltid är jag som gör det. Men jag håller med dig om sovandet och presenter - piece if cake! Tur för oss ;-) Kram raring!

Gafflan sa...

Det hjälper att vara lite arg eller irriterad när man städar, i alla fall för mig. Presenter kan vara svårt ibland.
Kram

Shamrock sa...

Jag blir snarare avundsjuk på dig

Ulrika sa...

Herregud, jag blir oftast irriterad (ung. gnällig då kanske) när jag städar.
Och jag avundas dig.
Jag är trött hela tiden och jag önskar att jag kunde sova dagtid också, men det har jag svårt för. På kvällarna är det dock inget problem ;)
Jag somnar ung. efter fem sekunder, obs ingen överdrift .

Handla presenter har jag svårt för, om det inte sker när jag inte måste. Ibland handlar jag när jag ser något fint och det kan jag ge bort när det passar, men att åka iväg just för att köpa en present är jag dålig på.

Och, apropå min svarskommentar på min sida, så lät det lite märkligt ;) men jag är ju född -67 och jag skrev det glada 00-talet, inte 80-talet. På åttiotalet var jag ju inte ens tonåring så då blev det ingen porr alls ;)

Mika sa...

Det är väl två jättebra egenskaper du har! Nej jag kan inte alls se att det skulle vara något problem att sova/somna eller köpa presenter.
När jag städar är jag arg. Jättearg! När jag är klar med städningen så blir jag så mild och fin... och nöjd. Konstigt! Varför blir det så?

Singelmamman sa...

Jag är superjättefruktansvärt arg precis innan jag ska börja städa. Under städningen och efter är jag glad och nöjd. Sover som en stock, har dålig disciplin dock så jag kommer alltid i säng för setn. Presenter är inte svårt. Oftast.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Kanske det vara deras sömbrist som gör att de har svårt att handla presenter?
Gafflan: Ja, lite arg måste man vara när man städar för annars måste man göra allt själv.
Ibland kan det vara lite svårt att handla presenter. Ibland alltså.
Shamrock: Jag är glad att jag är bra på något. Jag kan sova och jag kan köpa presenter. Det får du gärna vara avundsjuk på.
Ulrika: Jag blir också irriterad. Jag kan tycka att städningen ska göras på mitt sätt och så retar jag mig på att någon annan gör städningen på sitt sätt. Jag behöver veta vem det är jag handlar till när jag köper presenter så jag brukar inte köpa saker för att ha i fall om att jag behöver ge bort något för då vet jag ju inte om saken hamnar hos rätt person. Oj, jag missade att du skrev glada 00-talet. Nej,då har jag inte tittat på porrfilm om inte den där glimten jag fick på TV på nyårsdagen 2010 räknas? Jag minns knappt vad jag såg då för jag blev så chockad. (du får läsa på min blogg om den händelsen).
Mika: Det är så skönt när städningen är gjord! Jag blir också väldigt mild, fin och nöjd efteråt.
Singelmamman: Det låter perfekt att vara som du är. Jag önskar att jag också kunde ryta till precis innan städningen och sedan vara glad och nöjd under själva städakten. Om jag var självbo så skulle jag kanske lägga mig tidigare på kvällarna. Jag erkänner att någon gång ibland kan det vara svårt att köpa presenter men oftast är det bara roligt.

Malla sa...

sur som en citron då jag städar. bitter resten av tiden :)

Knasterfaster sa...

Malla: Sur som en citron då du städar och bitter som en grapfrukt resten av tiden? Jaha är du sån. ;)

nillas liv på pinnen sa...

Eftersom jag bara städar när jag känner för det (vilket är ganska sällan) så är jag mestadels på gott humör när jag far fram med dammtrasa och dammsugare, eller vad det nu är jag far fram med.

Knasterfaster sa...

Nilla: Ha ha ha, precis som jag förutom det glada humöret.