lördag 1 januari 2011

Dag ett

Tack! (det var till mina grannar som inte stod precis vid vårt hus och fyrade av raketer igår).

Sambon vill gå på en nyårspromenad i det fina solskenet. Minsta har precis vaknat och har inte gått ur sängen ännu. Det blir kanske en promenad sedan när han har ätit frukost.

Den här månaden fyller Minsta 10 år.  Han kommer alltid vara min Minsta. Största blir 17 år i februari och Mellan fyller 16 år i november. Jag känner mig alltid så rik när jag tänker på mina barn. De är min förmögenhet.

Vi ska fortsätta med ommöbleringen idag. TV/spel-rummet ska ordningsställas. Mellans rum fixade vi igår (det skrev jag om då, titta längre ned i bloggen om ni vill se hur det ser ut).

Glöm inte bort att tävla i julgranstävlingen! Tävlingsbidrag kan lämnas ända fram till den 12/1. Vinnaren får ett fint pris.

4 kommentarer:

Shamrock sa...

Har ni solsken? Hos oss snöar det fortfarande... Funderar på om vi ska skotta av fler tak

Fru Venus sa...

Jag undrar, vill du ha en "efter" bild på min gran också! Här kör vi grå-grå idag, tror Singelmamman tog allt soligt med sig när hon åkte hem! KRAM!!

Shamrock sa...

Jag kan inte hitta min fula tyggran så jag får avstå tävlingen....

Knasterfaster sa...

Shamrock: Det var väldigt mycket sol här idag. Skönt att vi inte fick mer snö. Tråkigt att du inte hittade din gran.
Fru Venus: Jag vet var jag kan hitta din "efter"-bild. Menar du när den är i IKEA-kassen? Jag kan hämta den bilden också. Just nu ser det ut som att du har stora chanser att vinna eftersom det bara är tre deltagare som är med i tävlingen.