fredag 14 januari 2011

Jag väntar på maten

Mellan har roligt!
Ja, Mellan viker själv kläderna och lägger kläderna i garderoben på det här snygga sättet!
Ja, strumporna med rosa färg och svampar på är Mellans strumpor. 

Eftersom jag var tvungen att åka ifrån jobbet kl. 14 för att vara på ett möte på skolan mellan kl. 14.15 - 15 och sedan var tvungen att åka tillbaka till jobbet igen och jobba som sjutton till kl. 17 så var jag ganska trött när jag kom hem med bussen ikväll. Hade matlåta med mig idag och däri hade jag endast fem fiskpinnar och tre potatis utan sås eller grönsaker så jag gick så att säga på sparlåga då jag klev innanför ytterdörren. Sambon var halvt hysteriskt över att Mellan bjudit hit ett gäng kamrater för att lana ikväll. (Nej, det hade jag ingen aning om). Jag har haft ett långtidsprojekt på övervåningen, precis där man kommer uppför trappan. Det är en massa urvuxna kläder och lakan och handdukar (nej vi förstås inte växt ur lakanen och handdukarna) som ligger där för att jag ska sortera och vika dem någon gång när jag får lust och tid hade jag tänkt. När jag kom hem idag så ville Sambon att det skulle ske NU! Han höll själv på att städa badrummet och moppa hallen. Det var inte bara en liten klädhög som jag skulle ta itu med. Det var kläd- lakan och handdukshögen som var i samma höjd som K2. Det kändes minst sagt motigt. Mellan kom och hjälpte mig efter att han hade lagt in sina rena kläder i sin garderob. Ser ni vilken fin ordning Mellan har bland sina tröjor och underkläder i sin garderob? Jag har nog lite att lära mig av min son.
Nu väntar jag på att bli serverad mat. Sambon har skjutsat Största till en kompis och på vägen hem ska han stanna någonstans för att fixa hämtmat.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vilken dag va! :-) Vad blir det för gott?

Shamrock sa...

Ha ha det skulle sett ut om ni hade växt ur lakanen. Faniljen Knasterfaster 3 m långa ;)

Caja sa...

visst såg jag när du hoppade upp och ner och visst hörde jag när du och shamrock gastade tillsammans ;-) I Love it! Gött Mos!

Mika sa...

Det har jag inte ens tänkt på... att barnen en dag kommer ta hem "folk"...som ska titta på min röra...om inte jag håller ordning.
Idag fick vi en gäst. En spontan gäst. Jag gillar spontana gäster... men inte mitt i JÄTTERÖRIGT städa bort julen hem. Han brukar inte komma hem till oss. Nu tror han att vi är en skrot och dammråtte familj. Skoj. Jätteskoj.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Det blev en liten hamburgare från MAX tillsammans med krusbärsläsk.
Shamrock: Ha ha ha. Det verkar snarare som om våra lakan har växt eller förökat sig. Jag är inte klar med berget.
Caja: Shamrock och jag är ett bra team!
Mika: Killar går an men när det kommer en hög med tonårstjejer också så brukar jag bli liiiite mer nervös. Jag gillar inte spontangäster. Det är inte skoj alls. Sådana kommer alltid när vi har det som allra skrotigast och dammråttefyllt. Är inte det konstigt?

Mika sa...

Jag vet inte... innan "vår" gäst kom idag så tyckte jag att det såg ok ut... när han kom in så höll jag på att gå av på mitten... Högar med tvätt staplades ovanpå vartannat, disk hoppade ut ur skåpen och dammråttor började dansa runt mina fötter.
Jag tror att man upplever det hela på annat vis när någon utanför ska titta på det.

Malla sa...

oj så duktig han är! varför gör inte jag så?

Knasterfaster sa...

Mika: Ja, det är lätt att bli hemmablind. När någon kommer så tittar man med nya ögon. Det är besvärligt det där tycker jag. Jag fattar inte hur andra hinner med att ha det kliniskt rent hemma. KRAM

Knasterfaster sa...

Malla: och varför gör inte jag så? *STOLT*