tisdag 4 januari 2011

Småsaker

När jag är glad då är det små händelser som gör mig extra glad. Det kan vara att jag ser någonting vackert eller att jag hör någon säga något bra. När jag är ledsen då är det små saker som gör mig extra ledsen. Det kan vara att granbelysningen inte lyser när jag kommer hem ifrån jobbet på kvällen eller att jag blir blöt om strumporna när jag tar av mig skorna i hallen. Det är sällan jag blir hejdundrande-glad eller inihelvete-ledsen. Då och då önskar jag att jag skrattade hämningslöst och grät hejdlöst ibland men det skulle nog bara kännas tillgjort. Jag är så där mittimellanlagom hela tiden. Min grundinställning eller vad det kan heta är positiv så jag känner mig oftast nöjd och glad. Ibland har jag svårt att bli arg eller ledsen fastän jag borde bli det. Hur har ni det med humöret?

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Både glad, arg och ledsen tänder på en sekund, och oftast går det arga om lika fort. Kvällskram!

Singelmamman sa...

Jag är nog mest nöjd. Men däremot tokskrattar jag ofta, blir sällan arg, för blir jag arg exploderar jag. Men det händer som sagt nästan aldrig. Ledsen, nä sällan.

Mika sa...

Jag är oftast nöjd... jag är naturligt positiv... men ibland... eller på vissa tillfällen i månaden åker jag berg och dalbana. Då skrattar jag ena stunden och gråter floder nästa. Då, när jag är i det så känns allt så tydligt, men en vecka efter så förstår jag inte hur jag kunde vara så känslig. Tror det kallas hormoner... men jag hatar!!! när någon påpekar "Det är dina hormoner som spökar!".

Singelmamman sa...

Och så är jag nyfiken så jag kan dö, det är verkligen inte en bra egenskap. Men jag gillar ledtrådar...

Chrissan sa...

Hm. Jag är ganska hetsig av mig..tänder på två sek.
Är tyvärr lite bitter...men det går ju att ändra på.

Shamrock sa...

Jag exploderar och gapar och skriker och skrattar och gråter (men inte offentligt)

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Önskar jag kunde explodera så där ibland.
Singelmamman: När jag hade hormonspiral så blev jag helt galen, slog i dörrar och gapade och stod i. Det var länge sedan. När jag är normal så är jag väldigt nöjd och glad för det mesta.
Mika: Precis som jag - naturligt positiv. Jag gråter extremt sällan. Önskar jag grät lite oftare.
Chrissan: Jag kanske är lite bitter jag också när jag tänker efter. Hetsig är jag inte. Jag kan reta upp folk för att jag inte hetsar upp mig...
Shamrock: Det låter som om du är helt normal.