lördag 27 mars 2010

God morgon!

Jag vaknade kl. 07 i morse och kände mig helt utvilad. Nu har jag bl.a. skrivit ett handskrivet brev på fyra sidor. Det var länge sedan jag skrev så mycket för hand. Det blir mest att jag endast skriver mitt namn på olika papper och lappar som ska undertecknas. Små korta meddelanden brukar jag skriva som 9-åringen får med sig till skolan om han ska gå hem själv eller gå hem med en kompis. Jag skickar inte ens några vykort då jag är bortrest. Det var roligt och jobbigt att skriva för hand. Jag fick skrivkramp. De har jag inte haft sedan jag hade prov i skolan.
Det är bara jag som är vaken i huset. Sambon har varit uppe en gång och lagt sig igen. Han har nog huvudvärksdag. Han brukar ha det. Inte för att vi drack vin igår, om någon trodde det nu, utan för att han är en sådan huvudvärksgubbe som lider av spänningshuvudvärk. Oftast gör han det när han är ledig, som idag. Jag/vi dricker förresten nästan aldrig vin, öl eller andra starka drycker. Vi är inte så bra på sånt. Jag tror vi helt enkelt är för slöa för att ta oss till bolaget och handla. Igår när vi faktiskt gick förbi Systembolaget så frågade sambon om vi också skulle gå in där som alla andra men jag svarade att jag var lugn, avslappnad och rolig ändå. Jag tror han höll med mig om det så vi köpte läsk och juice som vanligt till fredagsmyset.
Idag ska jag och 9-åringen gå ut i garaget och leta efter hans Yogiyo-kort som han tror att jag har "slängt" i någon av de två stora svarta sopsäckarna som står där men annars har jag inga planer för dagen.
Vi åt tårta igår kväll! Tänkte ni skulle få se den men kameran och överföringssladden ligger där nere och jag sitter här uppe i sonens och nu har jag ingen lust att springa ned. Det var sambon som hade med sig "Företags"-tårta hem. Mums, den var riktigt god. Till middag åt vi hemlagad pizza.

2 kommentarer:

Malla sa...

Oj, handskrivet brev, det var ett tag sen!
Mums...tårta, vi ska på kalas idag, hoppas det bjuds på en bit där :)
Ha en bra dag!

Gafflan sa...

Här åt vi lasagne i går kväll. Maken drack en öl och jag somnade i soffan :D