tisdag 30 mars 2010

Stil

Om jag hade varit tonåring nu så tror jag att jag hade varit punkare. Jag tycker att de är så himla söta. Jag kan inte låta bli att stirra på dem. När de tittar tillbaka så brukar jag le! Blöjpunkare tror jag  punkarna kallas idag eftersom de inte har så många likheter med den "äkta" punken som fanns då jag var barn/ung. Min brorsa och hans kompisar var punkare. Jag var tönt. Jag var inte intresserad av modekläder och så hade jag fula glasögon.. Vilken stil hade du då du var tonåring? Vilken stil  hade du haft idag om du var tonåring nu?

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Jag har ingen aning. Jag följde modet ganska slaviskt i alla fall under 80-talet och större delen av 90-talet. Sen fick jag ju barn och då köpte jag bara kläder som var bekväma att ha när man gick hemma med småbarn.
Nu har jag börjat intressera mig för kläder igen, det beror till stor del på att jag gjort mig av med lite överviktskilon. Då känns det liksom lite roligare att prova kläder som jag normalt inte ens skulle tänka mig att prova än mindre köpa.

Malla sa...

Jag var cool. Trodde jag. Gick med kängor med stålhätta och håret rakat på sidorna. Lyssnade på Ebba Grön och Nirvana. Sen efter ett par år återgick jag till det rosa.
Om jag vore tonåring idag har jag nog varit en sportig ty.

Mina dagar sa...

Jag svarar som Gafflan....följde modet slaviskt!!

Har ju alltid varit lite "kärringen mot strömmen" och "kan själv" så förmodligen hade jag säkert haft en stil som var ganska utmärkande!!???

Må så bra idag!!
Kuckelikuuu
Eva

Finnpajsaren sa...

Jag var så cool som man kan va om man bor på landet i en liten håla. ;-) Jag tror jag skulle vara precis likadan om jag fick välja idag igen. Jag är dönöjd med mina tonår!

nillas liv på pinnen sa...

Jag var proggare. Näbbstövlar, palestinasjal och flätor.
Punkare såg jag inga i Sverige när jag var tonåring men däremot i London när jag var där på språkresa. Vi stirrade så att ögonen höll på att ploppa ur.
Nu är jag van vid allsköns stilar eftersom jag jobbar på en gymnasieskola. Vilken stil jag skulle välja idag om jag var tonåring vet jag inte riktigt...
Emo kanske...?