torsdag 25 mars 2010

Kommentarer

Ikväll kom jag hem sent. Nu har jag läst bloggar en stund. Jag har inte kommenterat på en endaste. Både för att jag inte riktigt orkade och för en sak som jag tänkt på ett tag. Jag skulle aldrig medvetet kunna vara elak mot någon annan människa. Jag är rädd för att jag någon gång skall skriva något som missuppfattas som elakhet, kanske inte av den som skrivit inlägget och som jag kommenterar utan utav andra som är där och kommenterar. Jag tror att jag inte kommer att ha en chans att förklara mig och försvara mig då. Att det blir alla mot en - en häxjakt. De jag ofta kommenterar på känns det lite som om jag "vet var jag har" och förhoppningsvis har de också fått en bild av vem jag är så ibland svarar jag helt ärligt vad jag tycker och ibland är jag bara ironisk. Någon som bara ser en eller några stycken av mina kommentarer kan ju få hela mig om bakfoten på grund av att jag skriver en illa formulerad kommentar. När man är så trött som jag är just nu t.ex. så kan det ju vara lite svårt att uttrycka vad man menar. Om ni förstår?

5 kommentarer:

Malla sa...

Men du skriver så snälla/fina/roliga/kloka kommentarer så vem skulle kunna bli arg på dig?
:)

Igår sa jag vad jag tyckte om en sak till en bekant, det var inte populärt. Jag vart lite påhoppad från olika håll. Jag är egentligen också konflikträdd men ibland bara måste jag få ur mig saker, på gott och ont.

Idag är det fredag!! :)

Alexandra sa...

Håller med Malla, det går inte att missförstå dina kommentarer så fina och härliga som de är. :-) En stor fredagskram från mig!

Madlar sa...

Förstår vad du menar, jag har en tendens att vara ironisk i mina kommentarer men brukar förtydliga med en blinkande smileygubbe, vill absolut inte att det ska missförstås.

nillas liv på pinnen sa...

Om det finns folk som dömer någon (mig) efter att bara ha läst enstaka av de tusentals kommentarer jag skrivit, så ligger jag helt klart risigt till. Så mycket ironi som jag fläskar på med...

Om någon tar illa upp för något jag skrivit så hoppas jag att de påtalar det. Det gör väl du? Trots att du är konflikträdd? *hoppas*

Knasterfaster sa...

Hej på er mina bloggvänner! Jag är så glad att ni förstår mig! Jag är inte konflikträdd men jag väljer mina strider... Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker men ibland kan jag välja att vänta med att vädra mina åsikter tills personen är mer mottaglig för det. Det brukar liksom inte vara någon idé att prata med någon som håller på att explodera av ilska då är det bättre att vänta tills utbrottet är över. Jag håller mig lugn och sansad i alla diskussioner. Det kan också reta en del... Kanske skall göra ett blogginlägg om det här förresten. Kram på er!