söndag 7 mars 2010

Trist

Nu har jag själv lästa några av mina gamla inlägg (där i marginalen till höger). Usch, det var bara jobbigt. Hoppas att jag bara råkade läsa det tråkigaste jag hade skrivit. Nu sitter jag här och har ont i magen för att jag tråkat ut er alldeles. Om ni läst några av mina gamla inlägg och har några funderingar så får självklart kommentera där eller så gör ni det här i det här inlägget.
Tyvärr kommer jag inte på något roligt att skriva nu heller. Vad har jag gjort idag t.ex.? Inte mycket. Det var något mystiskt ljud i garaget som jag försökte ta reda på vad det kom ifrån. Jag var tvungen att ge upp utan att ha löst den gåtan. Något surrade därute. Jag bad sambon lyssna när han kom hem från slalombacken. Han sa att det där ljudet kom utifrån. Det gjorde det inte alls. Jag var mest rädd för att det var vattenledningen som fryst sönder men det var i alla fall inget vatten som stod och rann för jag kollade vattenmätaren. Jag har städat lite, tvättat lite och slappat ganska mycket. Jag ätit en semla.Till middag åt vi wok med kyckling. Jag har varit tvungen att läsa igenom några jobbiga papper som jag skulle godkänna. Har ni tänkt på att det var länge sedan jag var iväg och tränade?

8 kommentarer:

nilla sa...

Jag läste också igenom några gamla inlägg idag och insåg att jag skrev väldigt roligt och intressant förr i tiden. Nu möljar jag på bara för att jag blivit beroende och inser att jag egentligen inte längre har något att skriva om. Ack, ja.

Hos dig har jag inte läst några tråkiga inlägg, jag gillar din stil.

Malla sa...

Jag har inte läst alla dina inlägg, alltså sen jag började följa dig har jag det, men inte fr start. Mig tråkar du då inte ut.
Har inte tänkt på att du inte tränat. Ska du börja igen eller har du paus?

Gafflan sa...

Allt det som du kallar för "tråkigt" är ju vardagen och livet och det är ju det som är roligt att läsa om. Hur dagen varit hos dig för min är ju oftast likadan :))

Camilla sa...

Livet kan vara lite tråkigt ibland.
Men det måste man ha så man kan veta då man har roligt ;)
Hoppas att du kommer dig för något roligt idag.
Kram på dig!

Fru Venus sa...

Allt här i livet är inte roligt, tvärt om tycker jag! Jag själv är sällan rolig :-/ Nu ska jag skicka awarden till dig på riktigt, blomman är så fin :-) Kram!

Knasterfaster sa...

Nilla, Malla, Gafflan, Camilla och fru Venus: Tack för att ni läser och kommenterar. Det gör absolut livet mycket mindre tråkigt. De är kul!!!

Koola Viola sa...

Och jag som småfnittrar åt de vardagliga konstigheterna du har för dig, och den sköna tonen du kryddar inläggen med. ;o)

Knasterfaster sa...

Koola Viola: Fortsätt kom hit och fnittra hos mig!!!