tisdag 23 mars 2010

Men vad nu?

För en stund sedan hade Nilla kommenterat på mitt förra inlägg. Jag publicerade det såklart. Men var har det tagit vägen nu? Ser ni att det står 4 kommentarer i det förra inlägget men när man tittar efter så finns där bara 3. Nillas kommentar är spårlöst försvunnen? Har någon knyckt den? Nilla frågade mig om radiomasten. Svaret på den frågan är: Nej. Mitt i bilden,till vänster om björken, bakom hustaken, tornar en stor grå byggnad upp sig. I diset skulle man kunna ta byggnaden för ett slott men det är det inte. Slottet står inte där. Titta in hos min bloggvän så ser ni byggnaden tydligt och klart till höger i hennes bild. Det var tydligen inte lika disigt då hon tog kort från sitt arbetsrum idag. Ni som inte redan har klurat ut vem det är kan ju roa er med att leta en stund bland bloggar jag följer. OBS! Detta är ingen tävling.

7 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Nu dök kommentaren från Nilla på mitt förra inlägg upp minsann!

nillas liv på pinnen sa...

Tänkte just säga det, att jag ser min kommentar! *nöjd*
Men någon byggnad ser jag inte. Nu startar jag projekt ta-reda-på-vem-som-bor-2-km-från-knasterfaster-och-därigenom-ta-reda-på-vilken-byggnad-det-är.

Knasterfaster sa...

Hon bor inte där. Hon har sin arbetsplats där.

Fru Venus sa...

Ibland försvinner kommentarer, mysko. Jag är för trött för att leta, väntar att nån berättar :-)

Koola Viola sa...

Jag har samma strul hos mig, det är väl blogspot som donar runt med nåt...

Om jag har bara en kommentar att godkänna, så syns den inte alls i Kommentarsgranskningen. Först när kommentar nummer 2 osv dyker upp så kommer den första fram så jag kan godkänna den. Började fundera på det efter att det stått "2 kommentarer" att godkänna, men det syns tre osv. (Ha ha, vad jag förklarar underbart. Jag är inte aalls trött just nu.)

Och när jag godkänt kommentarerna så tar det en evighet innan de hamnar på inlägget, fast jag ser kommentaren om jag går in under Redigera inlägg via instrumentpanelen. Men den försvinner inte helt, den tar bara lång tid på sig att ploppa fram.

Mystiskt.

Alexandra sa...

Åh så fint mail jag fick så här innan läggdags. TACK! Jag tycker det är så härligt att följa dig och din blogg. Glad att vi har hittat varandra. Ha en härlig morgondag!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Finnpajsaren jobbar 2 km bakom björken.
Koola Viola: Det här strulet har precis börjat hos mig. Det är något konstigt med kommentarsgranskningen. Jag granskar men så står det ändå att jag har kommentar att granska och när jag gör det så står det att jag inte har någon kommentar att granska.
Alexandra: Tack tillbaka! Jag har haft en härlig dag hemma idag faktiskt!