onsdag 3 mars 2010

Lite sovmorgon idag

Helt ensam i huset så här en onsdagsmorgon mitt i veckan. Skönt!!! (Marsvinen kunde hålla sig lite tystare). Ska strax traska i väg till 9-åringens skola. Jag skall följa med klassen på teater idag på förmiddagen. De ska se "Adjö herr Muffin" tror jag den heter som handlar om ett marsvin som dör. Vi har läst boken här hemma för några år sedan. Det är en väldigt fin bok för barn om hur det kan vara när någon är sjuk och dör. Jag tror inte att jag får se pjäsen så jag tar med mig något att läsa när jag sitter och väntar. Fröken frågade mig igår om jag kunde åka med dem. Idag åker de stadsbuss dörr till dörr men det kan ändå vara bra att en extravuxen är med på resan.
Det är fortfarande lite tungt här. Ni vet ibland knallar bara livet på ganska behagligt och så plötsligt så känns det som att man har tagit ett steg, eller snarare ett stort kliv, tillbaka. Det är så det är just nu. Om några dagar mår jag bättre igen måste bara fatta en massa jobbiga beslut.
Det ser ut att bli en underbar vinterdag idag! Solen skiner!
Jag blir tvungen att jobba länge idag eftersom jag inte kommer att komma till jobbet förrän kl. 12. Tråkigt.
Jag kan inte blogga från jobbet fastän jag sitter vid en dator hela dagarna. Kan ni blogga på era jobb?

3 kommentarer:

Malla sa...

Hoppas det blir ett kliv framåt snart, lite sol kanske hjälper!
Jag kan blogga då jag jobbar, fast ändå inte. Sitter i telefon hela dagarna och den kan man lix inte strunta i. Men just nu är jag ju mammaledig så då det är ok för bebisen så bloggar jag. Förhoppningsvis kommer jag plugga på distans inom en snar framtid då kommer jag också blogga.
Kram på dig

Finnpajsaren sa...

Låter ändå mysigt att åka med.
Ja jag kan blogga på jobbet... men du kanske kan gå och blogga från telefonen på toan? :-)

Knasterfaster sa...

Malla: Jag övar "medvetennärvaro" och försöker att bara vara här och nu och släpper alla jobbiga tankar. Det går ganska bra faktiskt.
Finnpajsaren: Det var mysigt att vara med på teatern. Jag skippar nog det där med att blogga på jobbet. Egentligen får jag inte ha mobilen på heller. Jag kan läsa era kommentarer i alla fall.